Iskelmäviikon laulukilpailut 2023 - IskelmäMestarit ja SenioriMestarit etenivät kohti yleisöäänestystä !

Kiuruveden Iskelmäviikon laulukilpailuiden IskelmäMestarit- ja SenioriMestarit videokarsinta on edennyt yleisöäänestysvaiheeseen. Nyt yleisöllä on mahdollisuus osallistua semifinaaleihin pääsijöiden valintaan, sillä uudistuneiden laulukilpailuiden jatkoon pääsijöistä puolet valitaan yleisöäänien perusteella. IskelmäMestareista kaikkiaan jatkoon valitaan 8+8, sekä SenioriMestareista 20+20.
Äänestäminen on helppoa, osallistujat ja kappaleet on löydettävissä Iskelmäviikon nettisivuilta kohdasta Kilpailut-> laulukilpailut. Suora linkki: https://www.eveo.fi/iskelmaviikkolaulukilpailu/aanesta
Äänestysaika päättyy perjantaina 28.4.2023 klo 15.00.

IskelmäMestarit- laulukilpailun semifinaali, finaalin karsinta ja finaali käydään heinäkuussa Kiuruveden Iskelmäviikolla 12.-16.7.2023. Laulukilpailun finaalin karsinta ja finaali nähdään suorana lähetyksenä uudella TapahtumaTV Eveo:lla kanavapaikalla 17.
SenioriMestarit- laulukilpailun semifinaali, finaalin karsinta ja finaali käydään niin ikään Iskelmäviikolla 12.-16.7.2023. Iskelmäviikko polkaistaankin jo ennakkoon käyntiin 11.7.2023 SenioriMestareiden semifinaalissa, joka käydään Kiuruveden Kulttuuritalolla. Finaalin karsinta ja finaali käydään IskelmäAreenalla, ja finaalia on mahdollista seurata suorasta radio lähetyksestä Radio Sandelsista.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kaksi passia Iskelmäviikolle, Iskelmäviikko-aurinkolasit, pyyhkeitä sekä risteilylahjakortti Viking Linen Iskelmäviikko-risteilylle! Kaikki äänestäneet saavat lisäksi 14 vrk:n lahjakortin Rockway-palveluun.

 

Lisätietoja:

https://www.eveo.fi/iskelmaviikkolaulukilpailu/aanesta

https://www.iskelmaviikko.fi/laulukilpailu/