”Kenties elämän tarkoitus onkin lähinnä piirrellä aurinkoja sormella jonkun rakkaansa selkään”

Kuuntele 'Pysähdy kanssani tähän' tästä Reino Nordin yllättää faninsa julkaisemalla tänään vielä yhden singlen pian ilmestyvältä neljänneltä albumiltaan. Tido Nguyenin tuottama ja yksitoista uutta kappaletta sisältävä odotettu Kääntöpuolii-albumi julkaistaan perjantaina 5.toukokuuta.

Levyltä on aiemmin lohkaistu kaksi singleä: Albumin nimikappale Kääntöpuolii ilmestyi viime syksynä ja se nousi mm. Radio Suomipopin, Iskelmän ja Radio Suomen soittolistoille. Toinen single, kepeän kaunis Höyhen julkaistiin helmikuussa ja on edeltäjänsä tapaan viihtynyt myös hyvin radioaalloilla.

Nyt julkaistava kaunis Pysähdy kanssani tähän kertoo hiljentämisen ja rauhoittumisen tärkeydestä elämässä. Jos paahtaa koko ajan täysillä elämästä katoaa värit ja siitä tulee helposti pelkkä suoritus.

Pysähdy kanssani tähän on kappale siitä, miten tärkeää on oppia päästämään irti oman pään sisäisestä puheesta, silloin kun negatiiviset ajatukset ovat ottamassa valtaa. Kenties elämän tarkoitus onkin lähinnä piirrellä aurinkoja sormella jonkun rakkaansa selkään”, Nordin kertoo.

 

Kääntöpuolii-levynjulkaisukeikat:
5.5. Tuusula, Krapin paja
6.5. Jyväskylä, Lutakko
13.5. Lahti, Finlandia-klubi
19.5. Tampere, Tavara-asema
3.6. Viking Grace

 

Reino Nordin somessa:
Instagram
TikTok
Facebook