PETRI NYGÅRD pysyttää teltan

Uusi kesäinen biisi johdattaa kieli poskessa Suomen suveen heiloja tähystämään

Petri Nygårdin TELTTA PYSTYS on bileanthem, jonka tahdissa kelpaa pystyttää teltta jos toinenkin. Biisi tarjoilee korvamadon kaikille retkeilymielisille ja vastaa erityisesti festareilla leiriytyvän bilekansan toiveisiin. Suursuosiota somessa nauttiva artisti jakaa julkaisun myötä myös Tiktokissa kokemusasiantuntijuutensa festarointiin ja telttailuun liittyen.

Artisti kommentoi julkaisua: “SEO INNOKAS LUONNONLÄHEINEN TELTTAILUKESÄLEIRI,.. LUOKKARETKI FESTAREITTEN HUVIPUISTOON JASILLÄ FIILIXELLÄ ODOTAN KESÄÄÄ.,”

Kaikkien tuntema bilemajuri korkkaa uuden biisin myötä oman keikkakesänsä, joka kattaa läpi Suomen. Lisäksi tämä alkukesän bängeri avaa artistin julkaisuissa jatkumon, minkä johdosta uutta musiikkia päästään luukuttamaan vielä myöhemmin kesällä.

Petri Nygårdin yli 20 vuotinen ura käsittää lukuisia räväköistä sanoituksista tunnettuja tupla- ja triplaplatinahittejä sekä ikivihreitä, kuten Selvä päivä, Nössö, Märkää ja Pannaan Suomi kuntoon. Räppärin musiikkia on striimattu yli 250 miljoonaa kertaa. Artistin viimeisin albumi ALASTON SUÅMI oli jättimenestys ja striimasi nelinkertaista platinaa jo ennen julkaisua, nousten suoraan Suomen albumilistan ykköseksi. Tamperelainen rääväsuu on palkittu myös Vuoden yllättäjä -Emmalla ja nähty telkkarissa Masked Singer Suomi -sarjassa.

KESÄN KEIKAT:

22.6. Jämsä, Himos juhannus
23.6. Tahko, Tahkon juhannus
24.6. Kalajoki, Kalajoen juhannus
30.6. Hamina, Työskin kesäterassi
1.7. Lillby, Klacken Party
7.7. Heinola, Tukkijätkä
8.7. Hämeenlinna, Tawastia Truck Weekend
9.7. Aitoo, Kirkastusjuhlat
14.7. Ylöjärvi, Pimeesalmen telakka
15.7. Loimaa, Kuissirock
20.7. Lieksa, Brahea teltta
21.7. Tornio, Twin City festival
22.7. Lokalahti, Karjurock
28.7. Riihimäki, Riutanharju
4.8. Vaasa, Vaasa Festival
5.8. Pieksämäki, Suomi Live
5.8. Puumala, Siltakemmakat
11.8. Seinäjoki, Solar Sound
12.8. Forssa, Holjat
25.8. Kankaanpää, Siilin Hörhöt
26.8. Alavus, Hotelli Alavus

 

Petri Nygård somessa:
Instagram / TikTok / Facebook