TOIVEIDEN TÄYTTYMYS - Legendaariset Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro lähdössä YHDESSÄ-kiertueelle!

Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro kuuluvat ehdottomasti suomalaisen iskelmämusiikin kärkeen. Omalla ainutlaatuisella tavallaan jokainen taiteilija on tehnyt suuren vaikutuksen yleisöön. He ovat saavuttaneet aseman, johon vain harva pystyy. Tuttuja hittejä lähtee helposti tapailemaan mukana ja monet hyvät ainekset monistuvat näin aina uudelleen ja uudelleen.

Heidän tuotantonsa valtteina on ajattomuus ja musiikin kestäminen sukupolvelta toiselle. Joulukuussa on vihdoin mahdollisuus hypätä näiden ikonisten tähtien matkaan ja uppoutua muistoja herättävien hittien maailmaan Yhdessä-kiertueella. Tiimi lupaa uutuutena mielenkiintoisia duettoja, yllätyksiä ja ”once in a lifetime” -kokemuksia. Ohjelmistoa kokoaa yhteen kapellimestari Esa Nieminen.

Ihanaa olla Yhdessä!

Kiertuekokoonpano huokuu intoa ja ilmassa on valtavasti innostusta, kun pysähdytään Hyvinkäällä flyygelin äärelle muistelemaan menneitä ja tähyilemään kohti alkavaa kiertuetta. Mitä on luvassa, miten yhteinen konserttimatka koetaan ja mikä hitti mahtaakaan olla rakkain.

Jo vuonna 1968 Käyn uudelleen eiliseen -hittisinglellä läpimurtonsa tehnyt Markku Aro oli uransa ensimmäisellä konserttikiertueella vasta v. 2019, jolloin juhlistettiin miehen 70-v. syntymäpäivää. Kokemus oli mitä hienoin ja Markku lähteekin mielellään jälleen rakentamaan uutta kiertuetta.
- ”Aivan loistava jengi. Tää on iso juttu!”, Markku Aro peukuttaa.

Marion Rungin silmät säihkyvät energiaa ja esiintymiset kuljettavat sulavasti tähteä lavalta toiselle. Tänä vuonna kun toteutuu myös 50 vuotta Tom Tomista -esiintymiset.
- ”Koen kunniana, että saan olla tekemässä Yhdessä-kiertuetta näiden ihmisten kanssa. Tämä on hieno, hyvä idea. Jokaisessa konsertissa on jotain, joka jää elämään sydämeen. Se fiilis yleisön ja artistin välillä on se, joka jää mieleen”, Marion Rung pohtii.

Lea Laven ja Marion nähtiin vuosituhannen alussa Leidit lavalla -kiertueella. Tänä vuonna saamme heidät jälleen yhteiselle areenalle. Yhteistä työhistoriaa löytyy toki kaikkien tämän kiertueen esiintyjien kesken.
- ”Mä lähden aina mukaan näihin prokkiksiin, missä on ihania ihmisiä. Mieletön fiilis, kun mä tunnen nämä kaikki”, Lea Laven summaa suunnittelupalaverissa.

Kai Hyttisen musiikkityyli on sisältänyt niin kevyempää kuin syvällisempääkin musiikkia. Kysymykseen rakkaimmasta hitistään Hyttinen vastaa pilke silmäkulmassaan;
- ”Tässä kohtaa pitää ehkä ottaa huomioon se, mikä on ollut taloudellisesti tuottavin ja se on ollut Dirlandaa. Uusin aluevaltaus on se, että laulu on ruotsalaisen jääkiekkojoukkueen HV71:n maalilaulu ”.

Kiertuetta säestämässä on Esa Niemisen johtama Juhlaorkesteri. Vuosikymmeniä suomalaisten eturivin artistien kanssa työskennelleeltä kapellimestari Niemiseltä tiedustellaan jo ennakkoon, mitä Yhdessä-kiertueella on luvassa.
- ”Aivan varmasti hienoja yllätyksiä ja hittikavalkadia. Olen näiden jokaisen kanssa jossain muodossa tehnyt yhteistyötä vuosien varrella ja täähän on nyt mulle ihan kunniapaikka. Kaikki peliin!”

 

YHDESSÄ- konserttikiertue 2023-2024

pe 29.12. Kotka, Satama Areena
la 30.12. Tampere, Tampere-talo
pe 19.1. Jyväskylä, Paviljonki
la 20.1. Pori, Promenadikeskus
ke 24.1. Pieksämäki, Veturitallit
pe 26.1. Kuhmo, Kuhmo-talo
la 27.1. Oulu, Madetojan sali
to 1.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali
la 3.2. Helsinki, Kulttuuritalo
su 4.2. Turku, Konserttitalo
to 8.2. Imatra, Kulttuuritalo Virta
la 10.2. Mikkeli, Mikaeli
ke 14.2. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
pe 16.2. Lahti, Sibeliustalo
la 17.2. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
to 22.2. Ylivieska, Kulttuurikeskus Akustiikka
pe 23.2. Kuopio, Musiikkikeskus
la 24.2. Joensuu, Carelia-sali

Konsertit alkavat klo 19. Kesto n. 2,5 h sisältäen väliajan. Ei ikärajaa.
LIPUNMYYNTI ALKAA 30.5.2023 klo 10:00 - Lippupiste / Imatra: Ticketmaster
Liput alkaen 49,90
Liput: 59,90 e (rivit 1-10) / 49,90 e (riviltä 11 eteenpäin).
Lappeenranta: 59,90 e (rivit 1-8) / 49,90 e (riviltä 9 eteenpäin).

Ryhmäalennus: (riviltä 11 eteenpäin / Lappeenranta riviltä 9 eteenpäin) -10% / minimi 10 lippua.

Kiertueen järjestää Gramofoni Oy
________________________________

 

GRAMOFONI
OHJELMAMYYNTI - ÄÄNIMAINONTA - STUDIO - TAPAHTUMATUOTANTO
Rieskalähteentie 70, TURKU
www.gramofoni.fi- fb: https://www.facebook.com/gramofoni