Mikko Leppilampi tähdittää vauhdikasta rock-yhtyeestä kertovaa Comeback-elokuvaa, joka saa ensi-iltansa 6.10. Elokuvan on ohjannut Petri Kotwica.

Katso juuri julkaistu trailer: https://youtu.be/xE7ORurPHBE

Elokuva kertoo entisistä miljoonatilin tehneistä rokkareista, jotka ovat ajautuneet erilleen ja erilaisiin elämäntilanteisiin. He tapaavat jälleen toisensa tehdäkseen comebackin, mutta kaikki ei kuitenkaan suju niin kuin jokainen on ajatellut.

Elokuvan pääosissa nähdään Mikko Leppilampi (Tony), Ville Myllyrinne (Pete), Paula Vesala (Katarina) ja Anni Iikkanen (Ellie). Muissa rooleissa ovat Pamela Tola, Marja Packalén, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen, Vuokko Hovatta, Jouni Hynynen ja Juha Torvinen.
Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Petri Karra ja Aleksi Bardy.

Elokuvan ohjaajan mukaan elokuvassa pohditaan eri käänteiden kautta humoristisinkin keinoin vapautta ja vastuuta.
”Koskaan ei ole myöhäistä asettaa hommat tärkeysjärjestykseen ja ottaa vastuuta omasta elämästä ja läheisistä. Vai onko sittenkin, kun loistava tulevaisuus on jo takana?”, elokuvan ohjaaja Petri Kotwica pohtii.

Elokuvan kuvauksien hyvä tunnelma näkyy myös valkokankaalla.
”Huikeiden näyttelijöiden kanssa oli kuvauksissa superhauskaa! Tämä fiilis näkyy kankaalla, mutta lisäksi nämä hulvattomat rokkarit onnistuvat liikuttamaan meitä”, Kotwica jatkaa.

Synopsis

Vauhdikas rock-aiheinen komedia kertoo aikanaan tähdenlennon lailla maailmanmaineeseen nousseen No Love Lost -bändin halusta tehdä comeback. Yhtye teki jäsenistään miljonäärejä, mutta kitaristi Tony joi rahansa eikä ole vuosiin pystynyt soittamaan sointuakaan. Kitarat ovat kanissa eikä uusia biisejä synny. Laulusolisti Katarinaa koskeva viesti tavoittaa Tonyn. Pitkään raittiina ollut laulaja on retkahtanut päihteisiin.
Perhekotiin sijoitettu Katarinan teini-ikäinen tytär Ellie ottaa yhteyttä Tonyyn selvittääkseen perhetaustojaan. Samalla hän paljastaa Tonylle salaisuuden, joka saattaa mahdollistaa No Love Lostin comebackin ja pelastaa Tonyn talouden. Alkaa tapahtumarikas seikkailu, johon matkakaveriksi Tony saa bändikaverinsa, nykyisen peruskoulun opettajan Peten, jolla ei niin ikään ole enää bändityöllä ansaittuja rahoja. Miten käy No Love Lostin comebackin?

Elokuvan tunnusbiisin esittää Battle Beastin laulaja, sooloartistinakin tunnettu Noora Louhimo.
Comeback-elokuvan Helsinki-filmille tuottaa Aleksi Bardy. Elokuvan levittää Aurora Studios.