Warmenilta uran ensimmäinen musiikkivideo ja uusi single Hell On Four Wheels

Odotettu pitkäsoitto ilmestyy 18. elokuuta

Nimekkäistä muusikoista koostuva kotimainen metalliyhtye Warmen julkistaa lisää uutta musiikkia, ja vauhti vain kiihtyy. Kosketinsoittaja Janne Wirmanin (Children of Bodom) perustaman yhtyeen uusi tuotanto on rankkaa ja nopeaa, ja siitä oiva esimerkki on tuore single Hell On Four Wheels.

"Hell on Four Wheels on vihainen ja vauhdikas yhdistelmä uutta rankempaa, riffivetoista Warmenia sekoitettuna vanhempien levyjen melodiseen tilutteluun ja huipentuen vielä Wirmanin veljesten soolobattleen biisin väliosassa", basisti Jyri Helko kuvailee.

Singleen kuvattiin myös Warmenin uran ensimmäinen varsinainen musiikkivideo, jonka voi katsoa täältä.

"Videokuvauksissa kameraa käsitteli Guilty Visualsin Petri Inkinen, ja ohjaajaksi valikoitui luonnollisesti Ykä Järvinen – löytyyhän herran CV:stä kasapäin muun muassa Children of Bodomin klassikkovideoita, kuten Downfall ja Sixpounder", Helko jatkaa.

Warmen julkaisi jo aiemmin singlen Warmen Are Here For None, josta julkaistiin tyylikäs lyriikkavideo. Yhtyeen uusi kokoonpano esiintyy ensimmäistä kertaa livenä Summer Breeze Open Airissa Saksassa tulevan Here For None -albumin julkaisupäivänä 18. elokuuta. Levyn julkaisee Reaper Entertainment.

Here For None -albumin kappalelista:
1 Warmen Are Here For None
2 The Driving Force
3 A World Of Pain
4 Too Much, Too Late
5 Night Terrors
6 Hell On Four Wheels
7 The End Of The Line
8 Death's On Its Way
9 The Cold Unknown
Bonus:
10 Dancing With Tears In My Eyes

Warmen on:
Janne "Warman" Wirman – kosketinsoittimet
Petri Lindroos – laulu
Antti "Warman" Wirman – kitara
Jyri Helko – basso
Seppo Tarvainen – rummut

 

FACEBOOK | INSTAGRAM