JANNIKA B yllättää ruotsinkielisellä säkeistöllä

Jannika B on juuri julkaissut uuden Paras osa -singlen, joka on herkkä ylistyslaulu läheisille.

Kappale ihastuttaa upealla kasvulla loppua kohden ja yllättävällä ruotsinkielisellä toisella säkeistöllä, joka juontaa juurensa siihen, että suomenruotsalaisella Jannikalla on kaksi sydämen kieltä. Jannika B on tehnyt kappaleen yhdessä laulaja-lauluntekijä Vilma Alinan ja tuottaja Topi Kilpisen kanssa. Artisti kertoo kappaleesta näin:

Kerron aina lapsilleni, että he ovat paras osa minua. Parasta mitä olen koskaan luonut. Halusin paketoida ajatuksen lauluksi ja samalla kertoa koko maailmalle, kuinka tärkeä perhe on minulle.”

Paras osa on neljäs singlelohkaisu Jannika B:n tulevalta albumilta. Viimeisimpänä kokonaisuudelta on saatu maaliskuussa julkaistu kantaaottava Hymytyttö-kappale. Viime vuoden helmikuussa julkaistu single Mania lähentelee platinarajaa ja pysytteli myös suosittuna radiokappaleena läpi vuoden.

Jannika B on julkaissut uransa aikana kolme albumia, joista viimeisin on platinarajan ylittänyt Toinen nainen (2019). Levyltä muistetaan useita isoja hittejä, kuten En luovu susta koskaan, Aamun takana ja Riisu kokonaan. Jannika B ihastutti myös Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2020. Kyseisen kauden jättihitiksi nousi Pyyntö-kappale, jota on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo tuplaplatinarajan ylittävät 9 miljoonaa kertaa.

Tulevat keikat:
02.09. HELSINKI, M/S Gabriella
06.09. TURKU, M/S Baltic Princess
08.09. ESPOO, Sellosali
16.09. KOTKA, Kauppakeskus Pasaati
23.09. TAMPERE, G Livelab
07.10. JOENSUU, Las Palmas Kimmel
13.10. TURKU, M/S Viking Grace
18.10. HELSINKI, M/S Gabriella
17.11. RAUMA, Superpikkujoulut
18.11. PORVOO, Kauppakeskus Lundi
25.11. KOTKA, Satama Areena

 

Jannika B somessa:
Instagram / Facebook / TikTok