BRÄDI keräsi yhteen lahtelaisten räppäreiden kaksi sukupolvea ja lupaavan R&B -laulajatulokkaan

Kuuntele uusi possebiisi Kortteli feat. Aste, EKI & RAY & Becki tästä Brädin kipparoima uusi possebiisi Kortteli on biisinä todellinen ikuisuusprojekti, jonka alkuperäisen version tuotti Henkka ”MGI” Lanz ja sen piti alun perin mennä aivan toiselle artistille.

“Biisi ei sitten lopulta koskaan tullut ulos, mutta mä olen roikkunut terrierin lailla vuosikaudet tossa kertsissä, että jos se vapautuu, mä käytän sen. Ja kyllähän se sitten vapautui ja luvat käyttöön tulivat myös. Kuitenkin, niin monta vuotta tuossa meni, että Henkan mielestä hänen oma tuotantonsa oli vanhanaikainen ja me päätettiin tuottaa träkki uudestaan”, Brädi kertoo.

Biisillä fiittaavat EKI JA RAY olivat jo käyneet äänittämässä oman säkeistönsä oman tuottajansa kanssa, joten Brädi päätti ottaa ison loikan ja irrottautua tällä biisillä tutuista M-Eazy Musicin in-house -tuottajista, joiden kanssa hän on viime vuodet työskennellyt.

Pyysin sitten EKI JA RAY:n hovituottajaa, Antti ”Räxä” Parkkilaa tekemään biitin uudestaan, modernimmalla otteella. Räxä teki hienoa työtä freesauksessaan. Samalla tästä tuli tuotannollisestikin mun räpein biisi aikoihin”, Brädi kertoo.

Brädi toivoo, että Kortteli toimisi sytyttävänä anthemina ihmisille, kun lähdetään ottamaan mestat haltuun, kuten esimerkiksi urheilujengeille vierasmatsiin.

”Ison tunnarin tuntua tässä biisissä on. Pähkinänkuoressa tässä on asennetta ja räppäämisen iloa, todella isolla kertsillä. Mä halusin tällaisella ’erikoisjulkaisulla’ nostaa esiin porukalla tekemistä ja eri rap-sukupolvien yhteistyötä. Minä ja Aste edustetaan veteraaneja ja EKI JA RAY ja Becki uudempaa aaltoa. Mikään ”Lahti-tunnari” tämä ei sinänsä ole, vaikka kaikki räppärit Lahdesta ovatkin. Becki rikkoo rivin tamperelaisuudellaan”, Brädi kertoo.

Brädi on seurannut EKI JA RAY:n tinkimätöntä tekemistä Lahdessa ja inspiroitunut ja innostunut fiksuista ja taitavista nuorukaisista.

Nyt oli hyvä paikka nostaa jätkien tekemistä mun biisillä, vastavuoroisesti mä feattasin heille taannoin. Becki löytyi kertsiin mua paljon tuottaneen Sami Tammisen takaa, Sami on tehnyt Beckin kanssa paljon biisejä ja osasi ehdottaa häntä, kun rouheaa naisvokalistia etsittiin. Se oli kerrasta selvä, niin hienosti neiti veti. Beckin nimi kannattaa painaa mieleen, hänestä kuullaan soolona pian”, Brädi vinkkaa.

Brädi somessa:
Instagram
TikTok

Aste somessa:
Instagram
TikTok

EKI&RAY somessa:
Instagram
TikTok

Becki somessa:
Instagram
TikTok