Kuuntele 250 liekkii tästä ”250 liekkii on henkilökohtaisin ja kipein biisi mitä oon koskaan julkaissut.”

Tuure Boelius on julkaissut musiikkia vuodesta 2018 ja hänet tunnetaan mm. miljoonia striimanneista hiteistä kuten Lätkäjätkä-Ville, Vihaan rakastaa sua ja Toista mua. Boeliukselta ei kuitenkaan aiemmin olla kuultu albumikokonaisuutta.Tuure Boelius solmi viime vuonna uuden levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa ja aloitti samalla työskentelyn kohti debyyttialbumia. Mun totuus albumi julkaistaan 29.9. ja samalla poikkeuksellisesta lavakarismasta tunnettu artisti aloittaa live-keikkailun uuden kiertuekokoonpanon kanssa. Juuri julkaistiin viimeinen single 250 liekkii tulevalta debyyttialbumilta.

”Ihmissuhde on tulossa tiensä päähän , kumpikin tietää sen, eikä sitä voi väistää. 250 liekkii on laulu suhteest, joka on rakkaudesta huolimatta tuomittu loppumaan ja liekit sammumaan. Muistan kuinka raastavaa demon äänittäminen oli. 250 liekkii on titlenä pelkkä snapchatin streak, mutta biisinä se on paljon enemmän.” -Tuure Boelius.

Modernia pop-musiikkia esittävän artistin singlet ovat nousseet toistuvasti Spotifyn top-50 listalle ja Boeliuksen musiikkia on kuultu mm. Iholla -sarjan tunnusmusiikkina. Uudella musiikilla viime vuoden lopulla palannut Boelius koki kasvaneensa ulos aiemmasta musiikistaan ja myös ulkoisesta olemuksesta, joten uuden musiikin lisäksi myös muuttunut ulkonäkö ja visuaalinen maailma on saanut huomiota. Uusimmat kappaleet ovat modernia klubiestetiikkaa huokuvia kappaleita.

Tuure Boelius aloitti uransa 14-vuotiaana julkaisemalla tubevideoita, joista artistin esiintymistaidot kiinnittivät yleisön huomion. Tuure Boeliusta seuraa sosiaalisessa mediassa noin 120 000 silmäparia. Tämän jälkeen luontevasti artistin uralle siirtynyt pop-artisti on tunnettu lukuisista top-listojen kärkisijoille nousseista hiteistään sekä teatteri- ja TV-rooleistaan.

 

Tuure Boelius somessa:
Instagram
TikTok