Kaija Lustilan odotettu uutuus – single ”Sut tänään vien” julkaisussa 7.9.

Kaija Lustila on keikkaillut Suomen huvipaikoilla jo lähes 35 vuotta. Hän on viihdyttänyt erilaisilla areenoilla aina tanssilavoista TV-ohjelmiin.

Nyt pienen levytystauon jälkeen julkaisussa uusi upea singleuutuus ’Sut tänään vien’.
-> Spotify / YouTube

– ”Uuden singlen tekeminen on nyt ajankohtainen, sillä onhan edellinen singleni ja kokoelmalevyni julkaistu jo kolme vuotta sitten. Odotin tarkoituksella minulle sopivaa laulua ajan kanssa, sillä tahdon julkaista vain sellaista musiikkia, mistä itse todella pidän. Nyt se biisi ja teksti löytyi, jonka halusin levyttää”, kertoo Kaija innoissaan.

Laulu on kotimaista alkuperää. Sävellyspuolesta vastaa Risto Asikainen, sanoitus on Ilkka Vainion ja Asikaisen yhteinen. Sovituksen levylle on tehnyt Jari Puhakka. Kappaleen alkuperäisversion on levyttänyt Saija Varjus vuonna 1998. Tuottajana ja julkaisijana Musiikkituotanto Jari Puhakka Oy / Puhis Records.

Kaija on osallistunut kahdesti Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailuun ja toiminut ansiokkaasti myös kilpailun tuomariston jäsenenä vuosina 2011-2012. Hän on julkaissut uransa aikana viisi pitkäsoittoalbumia ja yhden kokoelmalevyn.

”Ensi tahdeista lähtien tämä kappale herätti minussa suuria tunteita. Aistikkaan ja rohkeankin tekstin tulkinta juuri tähän hetkeen tuntui minulle luonnolliselta ja oikealta”, hän toteaa lopuksi.

CDS julkaisu: torstai 7.9.2023
Tuotanto: Musiikkituotanto Jari Puhakka Oy / ©Puhis Records
Keikat myy: Gramofoni Oy

WEB

Facebook