Isto Hiltunen – 30 vuotta Rinta Rottingilla / Isto tekee paljon toivotun paluun tanssiparkettien ääreen huippuorkesterin solistina

- Uusi pitkäsoitto ilmestyy keväällä 2024.

Vuonna 2024 tulee kuluneeksi 30 vuotta Isto Hiltusen platinaa myyneestä esikoisalbumista. “Rinta Rottingilla”, “Tammen oksat”, “Saavatko he joskus toisensa” ja monet muut menestyslevyn laulut ovat jääneet elämään karaokesuosikkeina ja ysärimuisteloiden toivekappaleina. Myöhemmiltä vuosiltakin on radiosoittohittejä riittänyt, kuten vaikka ”Täältä Ikuisuuteen”, ”Sade”, ”Koivukuja”, ”Rakkauden laulu” ja ”Illasta aamuun”. Suoratoistopalveluiden yllätyssuosikiksi on noussut parin vuoden takainen kepeä ”Suruko se puserossa pullottaa”.

Suosiota on riittänyt soolokeikoilla ympäri Suomen ja hieman ulkomaillakin, mutta nyt Isto tekee paljon toivotun paluun tanssiparkettien ääreen huippuorkesterin solistina. Rautaisista ammattilaisista koostuva Uusi Iloinen Orkesteri takaa sopivat rytmit jalan alle ja vanhat hitit saavat kyytipojakseen iskelmämusiikin klassikoita. Muiden taustalla tuottajana, säveltäjänä ja muusikkona viihtynyt taiteilija ottaa paikkansa valokeilassa ja on varmasti kesän 2024 mielenkiintoisin esiintyjä.

Vielä syksyn aikana alkaa ilmestyä ajanmukaistettuja versioita tunnetuimmista Isto Hiltusen lauluista. Hittikavalkadin aloittaa esikoislevyn ”Vie terveiset naiselleni”, jonka myös nuorempi kuulijapolvi osaa jostain syystä laulaa mukana.

- ”Ovat kuulemma joutuneet kuuntelemaan sitä vanhempiensa kasetilta auton takapenkillä aina mökkireissuilla tai vastaavilla”, Isto kertoo.

Uusi pitkäsoitto ilmestyy keväällä 2024.

Viimeisin single on heinäkuussa 2023 julkaistu single ”Just niin mä tulin Turkuun”.

http://www.istohiltunen.fi/