R&B-tulokas HUGOLTA uutta musiikkia – julkaistulla TAULUT-kappaleella fiittaa COSTI

Kuuntele Taulut feat. Costi tästä
Katso Taulut feat. Costi -musiikkivideo tästä HUGO on huipputuottaja Santeri Kauppisen aka MD$:n kipparoiman Epic Records Finlandin uusin kiinnitys. 19-vuotias lahjakas porvoolainen pop ja R&B -artisti tutustui ensin kovassa nosteessa olevaan räppäri AHTIin, joka toimi HUGOn mentorina ja auttoi hänet artistinuran alkuun. Epic Recordsin tutkalle HUGO osui alkuvuodesta 2023, jonka jälkeen asiat ovat edenneet poikkeuksellisen rivakasti, sillä HUGOn debyyttisinkku Puhutaan suoraan julkaistiin kesäkuussa ja kakkossinkku Sijoituksii feat. SMURDY elokuussa.

Nyt julkaistavalla HUGOn kolmannella singlellä Taulut fiittaa kovassa nosteessa oleva räppäri Costi.

Taulut syntyi eräissä studiosessioissa Ahdin ja tuottajani Tommin (Kaukua) kanssa. Ensimmäinen versio biisistä jäi hyllylle koska tuntui että siitä jäi puuttumaan jotain, mut sit kuukauden kypsyttelyn jälkeen saatiin se maaliin ja siitä tuli täydellinen”, HUGO kertoo.

Soitin biisin Costille ihan muuten vaan yhden keikan bäkkärillä. Se ihastui siihen ja kuukausi myöhemmin mun puhelin soi. Siellä oli Costi joka kysyi, että haluisinko mä hänet biisille fiittaamaan? Mä olin heti, että ilman muuta!”, HUGO jatkaa.

Lopulta biisi heitettiin vielä tuottaja Danitellon käsittelyyn, joka teki siitä lopullisen version.

Tää biisi kertoo siitä, miten parisuhteessa on aina kaksi ihmistä ja kaksi eri näkemystä, jotka ei aina valitettavasti kohtaa”, HUGO kertoo.

Taulut-sinkusta julkaistiin myös Teemu Heljon (Dumboe Films) ohjaama musiikkivideo.

HUGO somessa:
Instagram
TikTok