TUURE BOELIUKSELTA debyyttialbumi Mun totuus

Kuuntele Mun totuus tästä Tuure Boelius julkaisi syyskuun lopulla odotetun debyyttialbuminsa Mun totuus. Modernia klubiestetiikkaa huokuvalla albumilla kuullaan 12 kappaletta, joista aiemmin singlejulkaisuna on kuultu Mehän vaan tanssittiin, Pakoauto, Toista mua, Sitä mitä me oltiin, Suutelin sua ja 250 liekkii.

Modernia pop-musiikkia esittävän Tuuren singlet ovat nousseet toistuvasti Spotifyn top-50 listalle ja Boeliuksen musiikkia on kuultu mm. Iholla -sarjan tunnusmusiikkina. Uudella musiikilla viime vuoden lopulla palannut 14-vuotiaasta asti uraa tehnyt Boelius koki kasvaneensa ulos aiemmasta musiikistaan ja myös ulkoisesta olemuksesta, joten uuden musiikin lisäksi myös muuttunut ulkonäkö ja visuaalinen maailma on saanut huomiota.

Muutama vuosi takaperin olin astumassa lavalle huomiota herättävällä lookilla, jonka olin itse suunnitellut ja toteuttanut. Kuitenkin juuri ennen lavalle menoa katsoin itseäni ja tajusin, että tämä ei ole enää minua. Siinä hetkessä kirkastui, että mun musiikin ja kaiken sen ympärillä täytyy muuttua, koska myös mä olen kasvanut ja muuttunut. Levyn tekoprosessi oli pitkä, mutta todella antoisa. Ensimmäistä kertaa sain luoda kokonaisuutta. Mun totuus on ihmisuhde albumi ja uskon sekä toivon, että nämä kappaleet jotka on itselleen rakkaita resonoi myös kuuntelijoissa.” -Tuure Boelius kertoo.

Tuure Boelius on julkaissut musiikkia vuodesta 2018 ja hänet tunnetaan mm. miljoonia striimanneista hiteistä kuten Lätkäjätkä-Ville, Vihaan rakastaa sua ja Toista mua. Boeliukselta ei kuitenkaan aiemmin olla kuultu albumikokonaisuutta. Tuure Boelius solmi viime vuonna uuden levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa ja aloitti samalla työskentelyn kohti debyyttialbumia. Mun totuus albumin julkaisun jälkeen poikkeuksellisesta lavakarismasta tunnettu artisti aloittaa live-keikkailun kiertuekokoonpanon kanssa.

 

Mun totuus tracklist:
1. Mun totuus INTRO
2. Varattu
3. Mehän vaan tanssittiin
4. Pakoauto
5. Suutelin sua
6. Kaikki mitä en sano on totta
7. Toista mua
8. Sitä mitä me oltiin
9. Läpi
10. 250 Liekkii
11. Viimeinen kerta
12. Minä jään

 

Tuure Boelius somessa:
Instagram
TikTok