Isto Hiltusen ’Vie terveiset naiselleni’ julkaistiin 20.10.

Vuonna 1994 julkaistu esikoisalbumi ”Isto Hiltunen” myi aikanaan platinaa ja oli vahva lähtölaukaus näihin päiviin asti kantaneelle hittiputkelle. Juhlavuoden 2024 kunniaksi julkaistavan, tähänastista uraa läpileikkaavan, uusia versiota sisältävän albumin ensimmäinen single julkaistiin perjantaina 20. lokakuuta 2023.

Isto Hiltusen esikoisalbumilta lohkaistu ”Vie terveiset naiselleni” oli eräs julkaisuvuotensa myydyimpiä sinkkuja. Tässä uudessa versiossa kuuluu kolmikymmenvuotinen lauluäänen kypsyminen ja nykyhetken soundit. Kappale on kuulunut tiiviisti keikkaohjelmistoon ja se osataan edelleen sujuvasti laulaa mukana, yleisön iästä riippumatta. Julkaisupäivänä laulu löytyy kaikista suoratoistopalveluista.

Yleisöön kolahtavat tutut laulut ovatkin osuvia lämmittelyiskuja ensi vuotta silmällä pitäen. Suosiota on mukavasti riittänyt Iston soolokeikoilla ympäri Suomea ja hieman ulkomaillakin, mutta nyt laulaja tekee paljon toivotun paluun tanssiparkettien ääreen huippuorkesterin solistina! Rautaisista ammattilaisista koostuva Uusi Iloinen Orkesteri takaa sopivasti jalan alle osuvat rytmit ja vanhat hitit saavat kyytipojakseen mahtavia iskelmämusiikin klassikoita. Muiden taustalla tuottajana, säveltäjänä ja muusikkona viihtynyt Isto ottaa nyt oman paikkansa valokeilassa ja on siten takuulla ensi kesän mielenkiintoisimpia esiintyjiä huvipaikoilla!

https://www.gramofoni.fi/isto-hiltunen/