Revontuli - 30-vuotissyksy täynnä viihdettä ja unohtumattomia elämyksiä!

30-vuotiaan Revontulen syksyssä rentoudutaan ja villiinnytään

Kelit viilenevät ja puiden oksilla siintää upea ruskameri, mikä luokin mahtavat puitteet lomailuun luonnosta nautiskellen. Revontulen syksy pitää sisällään lomailua ja rauhoittumista syyslomien merkeissä niin lasi-igluissa kuin lomamökeissäkin. Saunamaailmassa saunomista ja rentoutumista Avointen saunailtojen merkeissä ja lisäksi rauhoittumisen ja rentoutumisen vastapainoksi lauantai-illat täyttyvät Suomen ykkösartistien tähdittämistä Viihde- ja Tanssi-illoista. Tervetuloa nauttimaan lomailusta Hankasalmelle! Vinkkinä tähän kuuhun: Kurkkaa Revontulen syyslomien iglulomatarjoukset.

Syystarjouksilla igluelämyksiä

Lokakuun voimassa olevilla syystarjouksilla pääset rentoutumaan unohtumattomalle lasi-iglulomalle. Tarjouksista löytyy paketti parin yön hemmotteluun tai yhden yön pikaiseen arjesta irtautumiseen.

Igluloma lisäyöllä 399 € / 2 hlöä sisältäen:

2 yön majoitus lasi-iglussa
aamiaiset
tervetulomaljat
4 ruokalajin illallinen (ensimmäisenä iltana)
Rantasauna ja poreallas yleisellä vuorolla (ensimmäisenä iltana)

Miniloma lasi-iglussa 200 € / 2 hlöä sisältäen:

1 yön majoituksen All Sky Aurora lasi-iglussa
aamiainen
rantasauna ja poreallas yleisellä vuorolla

Ostettaessa käytä koodia: SYYSLOMA

Lue lisää »

Su 12.11. Isänpäiväbuffet

Isänpäinä 12.11. Revontulessa juhlistetaan kaikkia isejä ja isäksi itsensä tuntevia isänpäiväbuffetin merkeissä. Isänpäiväbuffet on tarjolla kahdessa erillisessä kattauksessa ja kattausajat ovat:

Klo 12.00

Klo 14.30

Varaathan pöydän etukäteen joko sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 014 8448 200. Ilmoitathan varauksen yhteydessä henkilömäärän (lapset/aikuiset) sekä mahdolliset erityisruokavaliot.

Lue lisää »

 
Viihde- ja tanssi-illat

Syksyn viihde- ja tanssi-illoissa nautit Suomen ykkösartistien ja orkestereiden musiikista ja sukellat tanssin lumoihin. Tulevia viihde- ja tanssi-iltoja ovat:

La 28.10. - Antti Ketonen

La 4.11. - Kake Randelin

La 11.11. - Teflon Brothers

Lue lisää »

 
Tanssi- ja Herkuttele paketti

Lisää viihde- tai tanssi-iltaelämykseesi myös makuelämyksiä Tanssi- ja Herkuttele paketilla. Paketti sisältää majoituksen ja viihdeiltalippujen lisäksi myös 4 ruokalajin illallisen ravintolassamme.

Lue lisää »

 

 

Keilailua ja burgereita Bowling Dinerissa

Perjantaisin Revontulen keilaravintolassa Bowling Dinerissa vietetään Kymppiperjantaita, mikä tarkoittaa, että keilaratavuokra on vain 10 €. Hyödynnä tarjouspäivä ja tule nauttimaan keilailusta ja jää sen jälkeen syömään meheviä burgereita.

Lue lisää »

 

Syysillat saunan lämmössä

Revontulen perinteisisissä Avoimet saunailloissa lämpiävät savusauna, telttasauna sekä ulkoporeallas myös syyslomaviikoilla ja myös raikkaaseen Iso-Virmasjärveen pääsee pulahtamaan. Tulevia saunailta ajankohtia ovat:

La 14.10. klo 17-21

Ke 18.10. klo 17-21

La 21.10. klo 17-21

Ke 25.10. klo 17-21

La 28.10. klo 17-21

Lue lisää »

 

Joulu Revontulessa

Miltä kuulostaisi unelmien joulu ilman joulustressiä kauniissa luontomaisemissa? Revontulen täydenpalvelun joulupaketeilla sinun ei tarvitse huolehtia jouluvalmisteluista. Sen sijaan voit astua valmiiseen pöytään ja nauttia kattavasta jouluohjelmasta majoittuen mukavasti joko lomamökissä, lasi-iglussa tai hotellihuoneessa.

Lue lisää »