Uusi artistilupaus MIRELLA debytoi singlellään 'SUA SATTUU'

Isoja pop-melodioita ja tanssimusiikkia yhdistelevän Mirellan vakuuttava debyyttisingle Sua sattuu julkaistiin 20.lokakuuta

Universal Musicille kiinnitetyn Mirellan lanseeraussingle Sua sattuu tuo mukanaan tuulahduksen Amerikkaa. Kappale kertoo kolmiodraamasta, jossa erotaan kumppanin lisäksi myös ystävästä.

Mirellan musiikissa moderneja tuotantoja tahdittavat isot pop-melodiat ja samaistuttavat tekstit. Artistin suurimpia musiikillisia esikuvia ovat muun muassa pop-tähdet Zara Larsson ja Tate McRae, joiden lailla monilahjakas Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan.

Niin ihanaa ja jännää päästä vihdoin julkaisemaan ensimmäinen single! Oon saanut tosi rauhassa tutkia mun musiikillista minää ja se on ollut ihanaa, mutta oon niin valmis tähän julkasuun ja kaikkeen, mitä tuleman pitää. Oon unelmoinut tästä niin pitkään ja nyt oon havahtunut siihen, että tää kaikki oikeesti tapahtuu”, kommentoi tuore artisti julkaisua.

Kuluneen vuoden aikana artisti on valmistellut tulevaa musiikkia maan huipputekijöiden, kuten Aleksanteri Hulkon, Victor Nordiksen, Aliisa Syrjän ja Kim Mannilan kanssa. Debyyttisingleä ovat olleet tekemässä Mirellan ja Aleksanteri Hulkon lisäksi Jukka Jahnukainen ja Henri Piispanen.

 

Mirella somessa:
Instagram / TikTok