Sam Huberin parhaat soolopalat yksiin kansiin – Kuuntele The Best Of -albumin lisäksi Baby Don't Care -radiosingle

Vastikään menestyksekkäältä ja ylistäviä arvioita keränneeltä Iso-Britannian kiertueelta kotiutunut Sam Huber julkaiseee tänään upean The Best of Sam Huber -kokoelman, joka sisältää Huberin parhaita soolopaloja aina vuodesta 2017 alkaen remasteroituina versioina.

Hienosti eri vuosikymmenten rytmit ja groovaavat soundit musiikissaan yhdistelevä Sam Huber kutsuu itse tyylilajiaan "Future Funkiksi" tai "Future Souliksi", jossa osansa saavat myös esimerkiksi trap hip hopin elementitkin. Oman mausteensa monitaiturin uraan tuo puolestaan "Future Rockia" juhliva uusi SCREAM-albumi, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna – niin ikään tämä albumi on työstetty yhdessä tuottaja Tomás Donckerin sekä legendaarisen True Groove All-Stars -kokoonpanon jäsenten kanssa.

Tänään Sam julkaisi 3.11 myös Baby Don't Care -singlen juuri yllä mainitulta SCREAM-albumilta. Musiikillisesti biisin riffit vievät kuulijan Iggy Popin ja David Bowien Berlin-aikakauden aikaisiin tunnelmiin. Itse biisi muistuttaa sitä, että parisuhteissakaan ei ole syytä jämähtää.

"Ei ole väliä, onko kyseessä uusi suhde tai vuosikymmeniä vanha juttu, aina tilanteet ovat uusia ja uusia näkökulmia ilmaantuu. Se on vaan parisuhteiden homma", Sam toteaa.

Suomen ahkerimpiin julkaisijoihin lukeutuva Sam Huber antaa vielä aikaisen joululahjan kuulijoilleen 24. marraskuuta, jolloin hän julkaisee A Soulful Christmas -tuplasinglen.

 

SAM HUBER | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY