Lopputuloksena on musiikkivideon kera julkaistu upea What We’re Up Against -single

Maailman hevisellistien kuninkaat yhdistivät voimansa Amaranthen Elize Rydin kanssa, ja lopputuloksena on tänä perjantaina musiikkivideon kanssa julkaistava What We're Up Against -single. Idea yhteistyöhän sai alkunsa Apocalyptican ja Amaranthen vuoden 2020 alkuvuonna tehdyn yhteiskiertueen pohjilta.

"Olimme Amaranthen kanssa kiertueella alkuvuodesta 2020 jolloin Elize lauloi meidän solistina muutaman kappaleen joka ilta, ja olemme siitä asti halunneet tehdä uutta musiikkia yhdessä Elizen kanssa. Tämä biisi tuntui täydelliseltä tilaisuudelta, ja Elizen suoritus on, kuten aina, todella mahtava!

What We’re Up Against kertoo siitä, kuinka tärkeää on olla tietoinen omien mielipiteiden muodostumisen syistä. Se muistuttaa myös omien arvojen kunnioittamisesta sekä niiden mukaan toimimisesta nykypäivän maailmassa”, Eicca Toppinen kommentoi.

Tänään julkaistu single saa seurakseen myös talven hyytäviin tunnelmiin sopivan musiikkivideon, jonka ensinäyttö on klo 11:00 Suomen aikaa Apocalyptican Youtube-kanavalla. Katso se täältä.

Aktiivisesti keikkaileva Apocalyptica kiersi Suomea marraskuussa Kaamoksen sellot -kirkkokiertueensa merkeissä. Alkuvuodesta yhtyeellä on luvassa pitkä rivi keikkoja Brasiliassa sekä Mexicossa.

 

APOCALYPTICA | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY