MD$ - Kolmestaa feat. Lauri Haav, Etta

Toistamiseen tuottamallaan albumilla Grammy-ehdokkuuksia saanut MD$ julkaisee jälleen mielenkiintoisen kollabon kotimaiselle musiikkikentälle

Kuuntele Kolmestaa tästä Kansainvälisesti meritoitunut huipputuottaja on koonnut omalle tuottaprojektilleen suomen musiikikentän tunnetuimpia ja mielenkiintoisimpia artisteja, jotka vievät MD$-tuotannot seuraavalla tasolle. Uudella Kolmestaa singlellä kuullaan tänä syksynä listoja dominoineet artistit Lauri Haav ja Etta. Lauri Haavin kolmas albumi Aino nousi lokakuussa suoraan Suomen albumilistan ykköseksi. Etan viimeisin singlejulkaisu Demoneista ystävii nousi Spotifyn kärkeen ja on striimannut kultaa. Molemmat artistit ovat aiemmin uransa eri vaiheissa työskennelleet MD$:n kanssa.

Ollaan tehty MD$:n kans musaa ekan kerran jo ihan mun uran alkuaikoina. Nyt ympyrä sulkeutuu ku päästiin tekeen tää kimpas.” -Etta kertoo.

MD$ oli tekemässä mun Aino biisin tuotantoa ja itseasias Aino levyä kun tein loppuun niin siin samas äänitin tän biisin myös." -Lauri Haav jatkaa.

Viimeisimpänä MD$:n tuotantoa on kuultu super suositun nigerialaisartisti Burna Boyn albumilla I Told Them. MD$:n kotimaisista julkaisuista lokakuussa julkaistu Rajal singlellä kuultiin vakuuttava trio: ibe, Ares & Elastinen. Aiemmin julkaistut singlet Huutaa feat. Ege Zulu & Nebi, Vihatuin feat. Mikael Gabriel, Fabe & Reino Nordin, Non stop feat. Sexmane & B. baby, Parempaa feat. JVG & william sekä UUS BAE feat. Kube & Bizi, ovat keränneet yhteensä jo yli 16 miljoonaa streamia Spotifyssa nousten jokainen myös Suomen sen hetken kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon.

Santeri ”MD$” Kauppinen toimii tulevan albuminsa vastaavana tuottajana ja mukana albumilla kuullaan kotimaisen Rap ja R&B-skenen eturivin artisteja, sekä myös yllättäviäkin vahvistuksia. Jo yli kymmenen vuotta kestäneen tuottajauransa aikana MD$ on työskennellyt niin kansainvälisten (6lack, G-Eazy, Kevin Gates, Megan Thee Stallion, Burna Boy) kuin kotimaistenkin (JVG, Cledos, Gettomasa, Mikael Gabriel, TheoFuego) artistien kanssa.

 

MD$ somessa:
Instagram
TikTok