SEXMANE mukana Uuden Musikin Kilpailussa intensiivisellä MANIA kappaleella

Kuva: Nelli Kenttä / Yle

Uuden Musiikin Kilpailun 2024 toinen kilpailubiisi MANIA on julkaistu 12.1.

KATSO MANIA MUSIIKKIVIDEO TÄÄLTÄ

Sexmane eli Max Sene on tällä hetkellä yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista. Siilinjärvellä kasvaneella rap-artistilla on ollut 18 kappaletta samanaikaisesti Suomen Spotifyn Top50 -listalla ja artisti on myynyt lukuisia keikkapaikkoja loppuun ilmiöksi nousseella “Sexshow” live-kiertueellaan viime vuoden aikana. UMK:ssa tänä vuonna nähtävä artisti valloittaa myös Helsingin jäähallin keväällä.

UMK-biisi MANIA muodostui hitaasti erilaisista palasista. Sene kirjoitti biisiä eri ajankohtina ja erilaisissa fiiliksissä, mikä näkyy myös kappaleen sanoituksissa. Kappaleen tuotannosta vastaavat huipputuottajat MD$, Danitello ja Jussifer.

Mun UMK-biisi on tosi rock-vivahteinen. Vaikka olen aina henkisesti räppäri, aion kokeilla muitakin genrejä. Tuntuu, että olen lähiaikoina alkanut saavuttamaan tietynlaista luovaa vapautta.”

MANIA kertoo mun kokemuksista ja elämästä suurien tunnevaihteluiden kanssa. Tiedän myös, että monet nuoret kamppailevat mielenterveyden kanssa ja tuntevat itsensä ulkopuoliseksi. Toivon, että MANIA toimii voimabiisinä kaikille jotka sitä tarvitsevat." -Sexmane kertoo.

Vuoden artisti Emma-palkinnon murskaäänillä voittanut räppäri julkaisi kolmannen albuminsa Sextape II tammikuussa 2023. Albumi nousi julkaisuviikollaan koko maailman 5. kuunnelluimmaksi albumiksi Spotifyn uusien albumien listalla. Tuplaplatinaa striimannut Sextape II on viimeistään vakiinnuttanut artistin huikeaan suosioon.

UMK24-show ja -tapahtuma 10. helmikuuta Nokia Arenalla Tampereella.

Sexmane somessa:
Instagram
TikTok