Vahteran Tulppaanit on lupaus valoisammista ajoista

Vahtera julkaisi singlen Tulppaanit, kakkosalbumi tulossa keväällä

Vahteran katse on keväässä ja sitä ennakoivissa tulppaaneissa. Artisti on julkaissut 2.2 haikean, mutta toiveikkaan singlen Tulppaanit. Vahteran, Kaisa Korhosen ja Ilkka Wirtasen käsialaa oleva kappale on mukana artistin keväällä julkaistavalla kakkosalbumilla.

Vahtera kertoo singlestä näin:

Tulppaanit on toiveikas ja lohdullinen laulu. Joskus elämässä on vaikeita aikoja. Joskus pitkä ja pimeä talvi voi tuntua erityisen vaikeelta. Aina ei jaksa tai pysty tekemään pitkän tähtäimen suunnitelmia, ja silloin täytyy mennä vaan päivä kerrallaan. Silloin voi odottaa vaikka pelkästään tulppaanien puhkeamista, pientä lupausta jostain valoisammasta. Sekin aika tulee vielä."

Vahteran edellisen single oli viime syksynä julkaistu Parhaita päivii. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Vahtera vuonna 2020 ja siltä irrotettu single Burana toi artistille tämän ensimmäisen kultalevyn. Vahtera tunnetaan vahvana, runsasta samaistumispintaa tarjoavien kappaleiden tulkitsijana. Hän tituleeraa itseään artistin lisäksi kirpparistiksi: second hand -muoti on lähellä Vahteran sydäntä ja se näkyy vahvasti myös hänen some-kanavissaan.

www.instagram.com/vahteravirallinen
www.tiktok.com/@vahteravirallinen

www.facebook.com/vahteravirallinen