Nelinkertainen Emma-ehdokas JAMI FALTIN julkaisi uuden singlen

Uuden sukupolven menestyneimpiin räppäreihin lukeutuvalta Jami Faltinilta uutta musiikkia – Kuuntele suuren ennakkosuosion TikTokissa saanut Musta Kissa -single täältä!

Viime vuonna vakuuttavan musiikillisen läpimurron tehnyt rap-artisti Jami Faltin julkaisi 2.2 uuden singlen Musta Kissa. Pitkään odotettu kappale on ensimmäinen julkaisu artistin tulevalta kolmannelta albumilta. Musta Kissa on saanut valtavan suosion jo ennakkoon TikTokissa, sillä kappaleen audiolle on tähän mennessä tehty jo reilusti yli tuhat videota.

Erilaisuudentunteesta kertova kappale esittelee Jami Faltinin luoman, trap-musiikkia ja iskelmää yhdistelevän trapskelmä-genren elementtejä parhaimmillaan tarttuvine kertosäkeineen ja puhuttelevine verseineen. Singlen nimi ja kappaleen taustatarina on inspiroitunut vanhasta ilmaisusta, jonka räppäri on kääntänyt tarinalleen sopivaan muotoon.

Normista poikkeavista sanotaan yleensä ”musta lammas” mut mun maailmassa tää hahmo on kerrostalolähiöstä lähtöisin oleva Musta Kissa. Musta Kissa, jolla on huono tuuri ja joka ei kuulu mihinkään eikä osaksi mitään, mutta kaikesta huolimatta silti luottaa omaan juttuun ja polkuunsa, Jami Faltin kertoo.

Jami Faltinin lisäksi Musta Kissa -singlen tekijätiimin muodostavat Grammy-ehdokkuuksilla noteeratut hittituottajat Danitello ja MD$.

Jami Faltin on yksi uuden sukupolven menestyneimmistä rap-artisteista. Hänen lopullinen musiikillinen läpimurtonsa tapahtui vuonna 2023 julkaistun Kertoimia Vastaan -jättihitin ja samaan aikaan julkaistun samannimisen albumin myötä. Viime syksynä ulos tullut levy lähentelee kuuntelumäärillään platinarajaa ja se nousi julkaisunsa myötä yhdeksi viime vuoden merkittävimmistä musiikillista ilmiöistä.

Jami Faltin nostettiin viime vuonna myös YleX:n Läpimurto-listan kärkipaikoille, jonka lisäksi hän voitti listauksen yleisöäänestyksen. Artistin vuosi huipentui vakuuttavasti yhteensä neljään Emma-ehdokkuuteen. Aktiivisesti keikkailevan Jami Faltinin ensimmäinen tv-esiintyminen nähtiin Emma Gaalan suorassa tv-lähetyksessä 17. helmikuuta.

 

Jami Faltin somessa:
Instagram / TikTok