Sana julkaisi uuden ulkopuolisuuden tunteita käsittelevän kappaleen - mukana TCT - bändistä tuttu Miika

Modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana käynnistää vuotensa "Cool" -kappaleella, joka kertoo riipaisevan rehellisesti ulkopuolisuuden tunteista ja usein myös siihen liittyvästä syrjimisestä ja kiusaamisesta.

"Mulla on adhd, ja olen aina kokenut olevani jotenkin ulkopuolinen. Nuorena koin myös rajua kiusaamista sen takia, että aloin harrastamaan räppäämistä. Tuntui, että kaikki kääntyi mua vastaan. Mua vedettiin jopa turpaan sen takia. Ne kehoitti tappamaan itseni ja lopettamaan musiikin tekemisen, sillä eihän musta ikinä tulisi artistia.", Sana muistelee.

Sanan tyylille ominaisesti kappaleessa näpäytetään epäilijöitä ja voimaannutetaan kuulijaa. Kipeässä kasvutarinassa vierailee TCT -hittibändin jälkeen menestyksekkäälle soolouralle lähtenyt Miika.

"Kappaleen ensimmäinen demo laitettiin mukaan myös UMK -karsintaan, mutta sinänsä ihan hyvä, ettei se mennyt läpi, sillä karsiutumisen jälkeen palattiin tuotantopöydän ääreen ja keksin kysyä Miikaa fiittaamaan. Hän toi mukanaan sen puuttuvan palasen ja näin biisistä tuli täydellinen.", Sana hymyilee.

Kuuntele kappale Spotifyssä: https://sptfy.com/PXh0

https://www.facebook.com/sanavirallinen/
https://www.instagram.com/sanavirallinen/

https://tiktok.com/@sanavirallinen
http://sanamusic.net/