Suomalaisen hittiräpin edelläkävijä Aste julkaisi uuden singlen ”CHAKRAT SEKASIN”

 ”Nyt on sellainen olo, että on intohimo tehdä kovempaa ja nostaa joka osa-alueella tasoa”

Asteen tuleva albumi on ylittänyt kultarajan jo ennen julkaisuaan Kuuntele ”CHAKRAT SEKASIN” tästä Suomalaisen hittiräpin edelläkävijä Aste julkaisi 23.helmikuuta singlen ”CHAKRAT SEKASIN”, joka on uusin näyte Asteen tulevalta kahdeksannelta albumilta. Levyltä on aiemmin julkaistu mm. platinarajan ylittäneet ”Köyhä laulaa feat. Diandra”, ”Mikä-Mikä-Maa (feat. EME)” sekä kultarajan ylittänyt ”Kaupunkilegendoi”. Asteen tuleva albumi on striimannut kultaa jo ennen julkaisua.

”CHAKRAT SEKASIN” -kappaleella Aste jatkaa yhteistyötä tuottaja Rafael Elivuon kanssa, joka tuotti myös viime kesän isoimpiin hitteihin kuuluneen ”Köyhä laulaa feat. Diandra” -kappaleen:

- On ollut mahtavaa tehdä Rafan kanssa uutta musaa ja tulevaa albumia. Ollaan löydetty yhteinen suunta ja musiikillinen missio, jota päästään nyt esittelemään. Oon koko uran ajan inspiroitunut ensisijaisesti eurooppalaisesta räpistä ja se soundi kuuluu myös tulevalla levyllä. Suomalaisten räppärien sijaan koen mun hengenheimolaisiksi sellaset eurooppalaiset nimet kuin Noizy, RAF Camora, GIMS ja Petter.

Yleisemminkin tuntuu, että oon mun uralla uuden alun edessä. Oon tehnyt tätä jo 15 vuotta ammatiksi, mutta tosi rennosti enkä oo stressannut tai puristanut mailaa. Nyt on sellainen olo, että on intohimo tehdä kovempaa ja nostaa joka osa-alueella tasoa. Musatuotannon ohella ollaan laitettu live kokonaan uusiksi ja jatkossa Aste-livessä on aina bändi mukana ja vanhatkin hitit on sovitettu uusiksi.

Etenkin koronan jälkeen on ollut ihan hullu meininki keikoilla ja pitkään mukana olleiden fanien lisäksi on ollut siisti nähdä uutta nuorta jengiä yleisössä. Siitä oon myös inspiroitunut laittamaan entistä enemmän paukkuja koko mun uraan, Aste kertoo.

Aste on julkaissut 20-vuotisella urallaan seitsemän albumia ja ollut kolme kertaa Emma-ehdokkaana. Asteen kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluista yli 110 miljoonaa kertaa. Asteen tunnetuimpia hittejä ovat ”Monaco”, ”Köyhä laulaa feat. Diandra”, ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Peruskallio”, ”Luonasi”, ”Poikkeus sääntöön” ja ”Normipäivä”.  

Aste somessa:
Instagram
TikTok
Facebook