Rillumareibillyn kruunaamattomilta ruhtinailta ilmestyi juuri uusi single

 Pääesiintyjien uusi single Yksi ja ainoa julkaistiin maaliskuun puolivälissä.

Biisi on yhtyeen basisti Pete Salomaan säveltämä ja sanoittama kappale, joka alun perin ilmestyi Francinen versiona nimellä One in a million vuonna 2001. Suomalaiset sanat teki Pääesiintyjien laulaja Vesa Haaja.

"Yksi ja ainoa on hyvä esimerkki siitä miten yksi asia johtaa toiseen ja se taas toiseen. Lopputuloksena komea ja yltiöromanttinen hääbiisi jousiorkesteri StrongBowsin kanssa.", kertoo Salomaa. "Haluamme tällä biisillä esitellä Pääesiintyjien popimman ja romanttisemman puolen niiden niinsanotusti ainaisten kulkuritarinoiden lisäksi, joita on julkaistu jo kolmen albumin verran. Tuntui siltä, että nyt oli oikea aika kokeilla jotain muuta. Edes yhden biisin ajan.", linjaa Salomaa nauraen.

Suomi-filmien heinälatoromantiikasta ja rockabillystä tyyliään vuodesta 1993 ammentanut Pääesiintyjät-yhtye on ajankohtainen ja loistava live-esiintyjä, joka vetoaa yleisöön elämänmakuisilla keikoillaan tanakalla soitollaan. Yhtye teki odotetun paluun lavoille keväällä 2019, jonka jälkeen yhtye on julkaissut kaksi albumia, Lättähatun paluu ja Lauluja laitakaupungilta. Molemmat albumit ovat olleet menestyksiä ja nousseet paikallisradioiden kuukauden levyiksi.

Yhtye on parhaimmillaan livenä paikasta riippumatta. Pääesiintyjät sulautuu lavalle kuin kotiinsa niin festivaaleilla, kuin klubi- ja ravintolaympäristössä!

WEBSITE