Eroma julkaisi ensimmäisen rakkauslaulunsa – Hallelujan ensiesitys sunnuntaina Huomenta Suomessa

Suomen menestyneimpiin omakustanneartisteihin lukeutuva Eroma tekee paluun koskettavalla singlellä

Kuuntele tästä

Pop-artisti Eroma tekee paluun kahden vuoden julkaisutauon jälkeen uransa ensimmäisellä rakkauslaululla Halleluja. Kappaleen tekijätiimiin kuuluvat Eroman lisäksi Saara Törmä ja Kalle Mäkipelto. Kanteletta kappaleella soittaa Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon 2023 saanut Maija Kauhanen. Hallelujan ensiesitys nähtiin Huomenta Suomi -ohjelmassa MTV3:lla, missä mukana oli Eroman ja Maija Kauhasen lisäksi Eroman Selma-koira. Alunperin Selmalle kirjoitettu kappale kertoo universaalia tarinaa rakkaudesta ympärillämme:

"Biisi sai alkunsa keväällä 2023 vain muutama viikko sen jälkeen, kun koirani Selma oli sairastunut vakavasti. Pelko rakkaan perheenjäsenen menettämisestä sai rinnalleen suuren kiitollisuuden kaikesta, mitä koira on elämääni tuonut. En välttämättä ole ollut niin onnekas romanttisessa rakkaudessa, mutta onneksi olen saanut elämääni muunlaista rakkautta. Ajatus sen menettämisestä nosti pintaan niin voimakkaita tunteita, että se lähes pursui ulos lauluna.

Halleluja syntyi mun istuessa pianolla säveltämässä ja Saaran kirjoittaessa tekstiä. Haluttiin tehdä laulu siitä, miten monenlaista rakkautta maailmassa on – ja välittömästi molemmista tuntui, että nyt onnistuttiin. Siitä oli merkkinä kaksi vetistelevää laulunkirjoittajaa sekä se, etten pystynyt laulamaan sitä ääni särkymättä.", Eroma kertoo.

Eroma on yksi Suomen menestyneimmistä omakustanneartisteista. Hänen kappaleitaan on nostettu radion soittolistoille ja striimattu miljoonia kertoja suoratoistopalveluissa. Somessa Eroma tunnetaan myös valloittavasta persoonastaan ja avoimesta puheesta koskien esimerkiksi yksinäisyyttä. Eroma on julkaissut soolomusiikkia vuodesta 2018 lähtien ja hänen debyyttialbuminsa Kahenlaisii kuvia ilmestyi vuonna 2022. Pian ilmestyvän singlen myötä Eroma käynnistää jälleen aktiivisen julkaisurytmin uudella tuotannollaan.

Eroma
Instagram | TikTok | Spotify | Facebook