VESTERINEN YHTYEINEEN julkaisi 26.4 livelevyn

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan

Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin vinyyliversio saadaan 24.5. Levy äänitettiin Helsingin kulttuuritalossa 19.5.2023 ja sillä esiintyy Vesterinen Yhtyeineen -suurkonserttikokoonpano eli 17-henkinen bändi. Näin suurella kokoonpanolla yhtyettä ei ole tätä ennen albumille taltioitu.

Yhtyeen kevätkiertue päättyi viime lauantaina Kauhajoen IKH Areenan loppuunmyydylle keikalle. Ennen kesäkeikkoja Vesterinen Yhtyeineen oli mahdollista nähdä livenä vielä, kun yhtye esiintyi The Voice of Finlandin suorassa lähetyksessä. Bändin kesäkeikat käynnistyvät Lahden Mössöltä 14.6.

Vesterinen Yhtyeineen julkaisi edellisen studioalbuminsa Hetken ikuinen viime vuonna. Kultarajan ylittäneeltä albumilta ovat nousseet vahvaan radiosoittoon kappaleet Kohti sydänpeltoja ja Ilman mua. Kohti sydänpeltoja nousi Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi viime keväänä. Alkuvuodesta 2024 yhtye palkittiin Iskelmägaalassa Vuoden albumi -palkinnolla ja Emma Gaalassa Vuoden iskelmä -palkinnolla.

Hetken ikuinen -kiertue huipentuu Nokia Areenan keikkaan 23.11. Lavalla nähdään silloin peräti 25 soittajaa, kun yhtyeen orgaanista sointia lisäävät jouset ja puhaltajat.

Vesterinen Yhtyeineen somessa: Instagram / TikTok / Facebook