Tuure Boelius julkaisi dynaamisen Miro Moore Remixin viimeisimmästä singlestään Kova

”sä sanoit et sä oot miettiny mua ni mitä sä niinku kelasit? tai et oon mäki tavallaa mut en mä eti mitään vakavaa”

Kuuntele Kova (Miro Moore - Remix) tästä Syyskuussa 2023 julkaistu Tuure Boeliuksen debyyttialbumi tarjoili kuulijoilleen modernia klubiestetiikkaa ja tummansävyistä popmusiikkia 12 kappaleen voimin. Heti albumin julkaisun jälkeen Boelius alkoi työstämään uutta musiikkia yhdessä tuottajien Leo Jupiterin ja Tuomas Vuorisen kanssa. Oman mausteensa tuotantoihin on lisännyt myös suuressa suosiossa oleva tuottaja Salahpolo, joka on tuttu mm. iben BLONDINA ja SHRTY Pariisin kevät tuotannon takaa.

Modernia klubiestetiikkaa tumman puhuvilla poprytmeillä julkaiseva Boelius on hakenut inspiraatiota uuteen musiikkiinsa Berliinistä. Uudella tuotannolla pysytään edelleen tutulla klubimaisella linjalla, jossa kuullaan ripaus revittelevämpää "crazympaa" Tuurea, josta maaliskuussa julkaistu Kova oli ensimmäinen maistiainen.

Boelius lanseerasi aiemmin tänä keväänä klubikonseptinsa “Provided by Tuure B”, jonka spesiaalissa keikkasetissä artisti esitti remixejä kappaleistaan. Kuudennelta linjalta startannut konsepti oli menestys ja suositut klubi-illat tulevat jatkumaan kesällä. Nyt Boelius julkaisi Miro Moore Remixin viimeisimmästä singlestään Kova.

Uudella musiikilla vuonna 2022 palannut 14-vuotiaasta asti uraa tehnyt Boelius koki kasvaneensa ulos aiemmasta musiikistaan ja myös ulkoisesta olemuksesta, joten uuden musiikin lisäksi myös muuttunut ulkonäkö ja visuaalinen maailma ovat saaneet huomiota. Modernia pop-musiikkia esittävän Tuuren singlet ovat nousseet toistuvasti Spotifyn top-50 -listalle.

 

Tuure Boelius somessa:
Instagram
TikTok