The 50’s MidSummer Festival Haikan lavalla TÄNÄÄN 20.6.2024!

Pirkko Mannola The 50’s MidSummer Festivalin tähtenä 2024!

Lavatanssia ja rock'n rollia, taikuutta ja komiikkaa, upeita kampauksia ja kauniita asuja, grillimakkaraa ja pehmistä sekä komeita autoja! Tähän kun lisätään vielä järvenranta ja koivupuut, niin mitä muuta suomalainen juhannus kaipaa!

Tänä vuonna otetaan viaton varaslähtö juhannuksen viettoon, kun Pirkanmaan ykkösjuhannusetkot eli The 50's MidSummer festival järjestetään idyllisellä Haikan lavalla, Pirkkalassa juhannuksen aatonaattona 20.6.24 klo 19 alkaen!

 Pirkkalan Haikan lavalle palaavan festivalin pääesiintyjänä nähdään legendaarinen Pirkko Mannola!  Festivaalikansaa hämmästyttää ja hauskuuttaa taika- ja kuplettitaiteen grand old man Markku Purho! Festivaali-ilta huipentuu Aron & Cool Companyn huikeaan show:hun! Illan juontajana toimii Happy Days-ohjelmastakin tuttu Santis!

 Vieraita vastaanottamassa ”Audrey Hepburn” ja ”Marilyn Monroe”; voit myös kuvauttaa itsesi heidän kanssaan! Tyylin mukaisia kampauksia ja meikkejä on paikalla loihtimassa Pin-Up Petrols! Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia. Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!

Nyt yhdeksättä kertaa järjestettävä The 50’s Summer Festival on kiehtova yhdistelmä 50-luvun rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin - vauvasta vaariin! Aina vaatteita ja kampausta myöten!

Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen

Tapahtuman facebook-sivut:

 

The 50’s MidSummer Festival

To 20.6.2023, klo 19-24

Haikan lava, Pirkkala

Ikärajaton

Liput 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.)