Happoradiosta tuttu Haapasalo sävelsi vahvan voimaballadin Ilman sua puolet puuttuu

Artistin ensimmäinen soololevy julkaistaan syksyllä

Mika Haapasalo, eli taiteilijanimeltään vain Haapasalo, on julkaissut soolotuotantoa Happoradion jäätyä tauolle. Monilahjakas laulaja-lauluntekijä on säveltänyt, sanoittanut, sovittanut, tuottanut ja myös soittanut kaikki kappaleet itse. Viime syksynä ilmestyi artistin ensimmäinen soolo-EP eli EP1, ja helmikuun alussa ilmestyi neljästä kappaleesta koostuva EP2. Nyt Haapasalo tekee uuden aluevaltauksen julkaisemalla voimaballadin: Ilman sua puolet puuttuu on suurten tunteiden rakkauslaulu.

Halusin tehdä suurten tunteiden rakkauslaulun. Biisin tuoreessa suhteessa kaikki on uutta ja jännää, mutta tarinan twisti on, että naisella on jo mies. Tilanteeseen toivotaan tosin muutosta”, Haapasalo kertoo.

Pop-balladissa kuullaan myös elektronisia elementtejä, jotka tuovat kappaleeseen tarttuvaa dynamiikkaa.

”Kappaleen vaikutteita on haettu aina Depeche Modesta Chainsmokersiin. Biisin soundia määrittää tremolo, joka saa kitarat kuulostamaan synteettisiltä.”

Ilman sua puolet puuttuu -kappaleen musiikkivideo on nyt julkaistu artistin YouTube-kanavalla. Haapasalo valmistelee ensi syksynä julkaistavaa ensimmäistä soololevyään.

FACEBOOK | INSTAGRAM