KOTITEOLLISUUS Susirajalla

Albumi saadaan syyskuun lopussa

Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla. Sinkku avaa tietä syyskuun lopussa julkaistavalle uudelle albumille.

Hynynen kertoo biisistä seuraavaa:

”Itse olemme määritelleet, että Kotiteollisuudella on kolmenlaisia biisejä: huuto-biisit (punk-pohjaiset rutistukset), perus KT-jyystöt (huutobiisit melodisella kertosäkeellä) sekä ”tyttöbiisit” (melodiset biisit). Tulevalta levyltä löytyy kaikkia näitä, mutta koska levy on enimmäkseen huutoa – aikuisen miehen turhaa tuskaa – Susirajalla valikoitui ensimmäiseksi singleksi. Valinta ei ollut helppo. Itse olin sitä mieltä, että levyn kymmenestä biisistä yhdeksän olisi voitu valita. Onneksi tuli poikkeuksellisesti kysyttyä tällä kertaa myös levy-yhtiön mielipidettä. Ratkaisu löytyi sieltä.

Susirajalla oli Miitrin heitto suoraan miun räpylään. Miitrin demossa oli poikkeuksellisesti määritelty kertosäkeen melodia, johon en halunnut puuttua. Tein vain sanat, määrittelin jonkinlaisen laululinjan säkeistöihin ja biisin loppuun, ja se oli siinä. Sanoissakaan ei mennyt puolta tuntia kauempaa heti kun olin keksinyt biisin nimen. Se tuli Iiu Susirajan haastattelusta, jota luin aamupaskalla ollessani. Tämä tarina on tosi.”

Kotiteollisuuden kesäkiertue ulottuu seuraaville paikkakunnille:

06.07. Kajaani Fest Live, Kajaani
06.07. Santa Open Air, Rovaniemi
12.07. Krapin Pajan Puisto, Tuusula
13.07. Kuissi Rock, Loimaa
19.07. Vauhtiajot, Seinäjoki
20.07. Kaivohuone, Naantali
26.07. Kuopiorock, Kuopio
27.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
02.08. Smugglerrok, Lieto
03.08. Satama Open Air, Kemi
09.08. Koria Roll, Kouvola
24.08. Holvin Pihatapahtuma, Harjavalta
30.08. Laukaan Sataman Venetsialaiset, Laukaa
31.08. Helmen Venetsialaiset, Kiuruvesi

Instagram / Facebook