Ollien uusi single Salaisuus kertoo salasuhteesta, joka muuttuu yllättäen rakkaudeksi

Kuuntele Ollien uusi single Salaisuus tästä! Upeana tulkitsijana ja karismaattisena esiintyjänä tunnettu laulaja-lauluntekijä Ollie valmistelee parhaillaan kolmatta albumiaan yhdessä tuottajiensa Kalle Mäkipellon ja Rafael Elivuon kanssa. Tulevalta levyltä on lohkaistu kuusi singleä, joista viimeisin, Jumalat ilmestyi alkuvuodesta 2024. Singleistä toistaiseksi menestynein on jo kultaa striimannut Teeskennellään, joka lähestyy jo hyvää vauhtia kolmen miljoonan striimin rajapyykkiä. Seuraaja vuonna 2021 julkaistulle ja kultarajan ylittäneelle Laulut pimeän jälkeen -albumille on luvassa ensi syksynä.

Nyt julkaistu single Salaisuus kertoo kevyenä seikkailuna alkavasta salasuhteesta, joka yllättäen muuttuukin rakkaudeksi.

Vuonna 2018 debyyttialbuminsa Villi sydän julkaissut Ollie syvensi suosiotaan vuonna 2021 ilmestyneellä Laulut pimeän jälkeen -albumillaan. Albumi ylitti kultalevyrajan ja sen kappaleita on striimattu toistaiseksi yli 15 miljoonaa kertaa. Albumilta julkaistiin peräti kuusi singleä, joista kultarajan ylittivät myös radioissa paljon soineet Älä riko mua enää ja Naimisiin. Tähän mennessä ilmestyneet Ollien kaksi albumia ovat keränneet yli 34 miljoonaa striimiä.

Vuonna 2018 Ollie oli ehdolla Emma Gaalassa vuoden tulokkaaksi Villi sydän -esikoislevyllään ja vuonna 2021 vuoden Iskelmä ehdokkaana Laulut pimeän jälkeen -albumillaan. Oman musiikkinsa lisäksi Ollie tunnetaan myös viraalihiteiksi nousseista mashup-videoistaan.
 

Ollie somessa:
Instagram
TikTok