Alma Alangon uusi single kertoo manipuloivasta ihmissuhteesta vapautumisesta

Kuuntele Kuka sut tollasena haluais? tästä

Fullsteam Recordsin uusin kiinnitys on 24-vuotias helsinkiläinen muusikko ja biisintekijä Alma Alanko. Lapsesta asti omia biisejään tehnyt Alanko alkoi panostaa musiikkiin vakavammin nelisen vuotta sitten, kun hän päätti lähteä opiskelemaan laulunkirjoitusta Berliiniin. Sen jälkeen kypsyi hiljalleen myös ajatus omasta soolourasta. Alangon debyyttisingle Kivinen sydän ilmestyi maaliskuussa ja toinen single Sun nimi toukokuussa. Nyt vuorossa on kolmas single Kuka sut tollasena haluais?

Kuka sut tollasena haluais? kertoo manipuloivasta ihmissuhteesta vapautumisesta. Halusin tehdä kappaleen, joka kuvastaa sitä vihaa, katkeruutta, surua ja helpotusta, jota tuntee, kun viimein tajuaa, kuinka huonosti on tullut kohdelluksi. Tän biisin tahtiin kaikki satutetut voivat tanssia ja huutaa. Kappaleen tuotanto on inspiroitunut saksalaisesta tanssipopista, jonka estetiikkaan viitataan myös visuaalisessa ilmeessä”, Alma Alanko kertoo.

Biisin tuotannosta vastaa muun muassa Ruusut-yhtyeen riveistä tuttu Alpo Nummelin.

Ensimmäiset festarikeikkansa tänä kesänä Kesärauha-festivaaleilla Turussa ja Provinssissa Seinäjoella tehnyt Alma on mahdollista nähdä livenä vielä  Ö Festeillä 26.–27.7.

Alma Alanko somessa:
Instagram
TikTok