BESSIN uusi single esittelee artistin pehmeämpää puolta

Saanko mä luvan on BESSin tulevan albumin toinen single

Kolmatta studioalbumiaan valmisteleva poptähti BESS on julkaissut uutta musiikkia. Saanko mä luvan -nimeä kantava single tuo esille artistin pehmeämpää puolta ja vie kuulijan mukanaan myöhäisillan romanttiselle seikkailulle. Tänään julkaistu flirttaileva kappale on Los Rollojen, Patric Sarinin, Emma Johanssonin ja BESSin yhteistyön tulos. Artistin fanit ovat kuumeisesti odottaneet ennakkoon keikoilla soitetun kappaleen julkaisua. Saanko mä luvan seuraa kesäkuun alussa julkaistua singleä Kyyneleet sateessa.

Mietin, mikä on yks tärkeimmistä ja viehättävimmistä kysymyksistä. Kirjotin ”Saanko mä luvan?” talvella mun muistiinpanoihin ja hahmotelman kertsistä. Sit parissa maagisessa sessiossa tästä synty maailman kaunein biisi. Los Rollos teki taianomaista duunii as usual, Patric Sarinin melodiat on next level beautiful ja ihana taiteilija-biisinkirjottaja Emma Johanssonin herkkä tapa kirjottaa teki biisistä euforisen just niin, et se jättää sopivasti oman mielikuvituksen piirrettäväksi. Tähän biisiin kiteytyy paljon kauniita hetkiä. Jotain omasta elämästä, jotain universaalia ja ajattoman romanttista, ihanan tuoksuista, aistikasta, elokuvallista, pala Italiaa, kaunista ja kuumaa. Toivon, et jengi fiilaa ja tää biisi vie teiät kauneimpiin auringonlaskun hetkiin, ku kaikki yön taika on vast alkamassa”, BESS kertoo.

Huippusuosion kotimaisella musiikkikentällä saavuttanut nelinkertainen Emma-voittaja BESS debytoi vuonna 2017. Elektro- ja dancepoppia sekä monipuolisesti eri genrejä yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti sielukkaasta, sokerisen säröisästä laulusoundistaan, lukuisista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiostaan. Kaksi pitkäsoittoa urallaan julkaissut, yli 120 miljoonaa striimiä katalogilleen kerryttänyt artisti on rikkonut ennätyksiä niin striimipuolella kuin radioissakin. Helmikuussa Benjaminin kanssa julkaistu yhteiskappale Paremmin ku kukaan muu komeilee parhaillaan Suomen radiolistan soitetuimpana kappaleena ja on jo BESSin uran kolmas radioykkönen. Tällä hetkellä artisti työstää kolmatta studioalbumiaan ja valloittaa festareiden päälavoja ympäri Suomen. Jo alkaneella kesäkiertueella kuullaan julkaisemattomia kappaleita ja nähdään täysin uudistettu keikkasetti.

BESS somessa:
Instagram / Facebook / TikTok