Tervetuloa avoimiin harjoituksiin ja klubikaraokeen – luvassa myös lipputarjouksia

AVOIMET OVET TEATTERISSA TAITEIDEN YÖNÄ 16.8.

Kouvolan Teatterissa on avoimet ovet Taiteiden yönä perjantaina 16.8. kello 18–21.30. Kaaos kulisseissa -farssin avoimet harjoitukset järjestetään suurella näyttämöllä kello 18–19 ja 19.30–20.30. Klubilla on yleisölle avoin karaoke sekä teatterilaisten haastatteluja kello 19–21. Teatterin edessä ulkona on Teatteriravintola Repliikin katugrilli ja musiikkia sekä teatterin aulassa lipputarjouksia ja -arvontaa koko illan ajan.

Teatterin lippukassa on avoinna elokuun ajan maanantaista perjantaihin kello 11–15. Lisäksi lippukassa palvelee Taiteiden yönä 16.8. klo 18–21.30.

Näytösaikoja aikaistetaan syksystä lähtien niin, että jatkossa kaikki näytökset myös arkipäivinä alkavat pääsääntöisesti kello 13 ja 18.

Yleisön toivomaa ohjelmistoa luvassa

Syksyn 2024 ohjelmistossa on kolme suuren näyttämön ensi-iltaa. Kauden avaa 14.9. Kaaos kulisseissa -farssi, jossa teatterin tekemisen ihanuus ja kamaluus nousevat hauskasti esiin Jukka Keinosen ohjaamana. Korona-ajan jalkoihin jäänyt Kirka – Surun pyyhit silmistäni -musikaali palaa ohjelmistoon 10.10. alkaen. Niko Taskisen ohjauksessa rakastettu rocktähti Kirill Kirka Babitzin ja hänen unohtumaton musiikkinsa heräävät eloon. Syksyn huipennus Joulushow nähdään jälleen 9.11. alkaen. Uudistuvan revyyn ohjaa Mari Kahri.

Ohjelmistossa jatkaa 18.9. alkaen koko perheen näytelmä Ella ja kaverit – Paterock. Syksyn tarjontaa täydentävät vierailuesitykset kuten Teatteri ILMI Ö:n vauvateatteriesitys Metsämosaiikki, Jules Jazz Quartetin jazzkonsertti, Aleksanteri Hakaniemen 30-vuotisjuhlakonsertti ja Ali Jahangirin Mustavalkoista-show. Ajantasaiset tiedot ohjelmistosta ja yleisötapahtumista löytyvät teatterin sivuilta www.kouvolanteatteri.fi.

Uusi hallintojohtaja syksystä alkaen

Uutena hallintojohtajana aloitti 1.8. ekonomi, VTM Helena Reilin eläkkeelle siirtyneen Mervi Ihalaisen seuraajana. Reilin on aiemmin työskennellyt Helsingin Kaupunginteatterin talous- ja hallintojohtajana (2017–2023), Tampereen Teatterin hallintojohtajana (2009–2017) ja Fastems Oy:n viestintäpäällikkönä (1999–2009) sekä hoitanut useita luottamustehtäviä muun muassa Suomen Teatterinjohtajaliitossa.

Aloitan innoissani uudessa työssäni. Kouvolan Teatterissa on hyvä, toisia arvostava johtamiskulttuuri ja vahva yhdessä tekemisen tahto. Uusi teatteritalohanke osoittaa kaupungin myös arvostavan kulttuuria. Hallintojohtajana on hyvä aloittaa näistä lähtökohdista, etenkin kun talous on kunnossa ja lipunmyynti syksyn näytöksiin on alkanut lupaavasti kesätauon jälkeen”, kertoo Reilin.