DINGO-musikaalin viimeisistä näytöksistä Sing Along -esityksiä!

Yleisö voi laulaa nyt entistä helpommin mukana yhtyeen legendaarisia hitit

Tampereen Komediateatterin Dingo-musikaali huipentaa kesänsä erityisiin sing along -näytöksiin, joissa yleisö saa halutessaan laulaa mukana sydämensä kyllyydestä kaikki yhtyeen parhaat hitit. Reaaliajassa näyttämölle sijoitettuihin monitoreihin heijastetut laulunsanat odottavat yleisöä tämän viikon kaikissa Dingo-musikaalin viimeisissä näytöksissä: to 15.8. klo 18, pe 16.8. klo 18 (Loppuunmyyty) ja la 17.8. klo 14 ja klo 18. Pääroolissa Neumannina nähdään torstaina Taneli Läykki ja lopuissa Saska Pulkkinen.

Saska Pulkkinen on hurmannut katsojat Tampereen Työväen Teatterissa mm. rock-musikaalissa Hamlet ja musikaaleissa Tytöt 1918, Momentum sekä Poikabändi. Musikaalissa kuullaan iso joukko Dingo-hittejä ja nostalgiahuuma valtaa Komediateatterin katetun katsomon. Ja kuten hyvässä esityksessä pitääkin niin tässäkin on huumorilla iso osansa. Vielä ehdit elämysmatkalle 80-luvulle!

Muissa rooleissa nähdään Sinikka Salminen, Eppu Salminen, Matleena Junttanen, Pyry Smålander (Pete), Patrik Hvitsjö (Jonttu), Taneli Läykki/Pekko Hirvonen (Quuppa) ja Olli Tulkki (Eve / Pepe). Käsikirjoitus Kaisa Kuikkaniemi ja Otto Kanerva

Ohjaus Otto Kanerva

Koreografi Osku Heiskanen

Lavastus Oskari Löytönen

Pukusuunnittelu Elina Vättö

Kapellimestari Antti Vauramo

 

Dingo-musikaalin taustasta

Suomi koki jotain ainutlaatuista vuonna 1984, kun porilaisen Dingon Sinä ja minä -kappaleen musiikkivideo näytettiin Levyraadissa. Hysteria sai alkunsa ja rikkoi kaikki sen aikaiset konsertti- ja levymyyntiennätykset.

Vuonna 1986 menestyskokoonpano ilmoitti hajoavansa. Uutinen oli niin suuri, että sitä käsiteltiin kaikkialla television uutisia ja ajankohtaisohjelmia myöten. Dingo-musikaalissa ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta.

Esitykset 17.8. asti
Ensi-ilta la 8.6.
Kesto n. 2 h 15 min sis. väliajan

Liput

Puh. 0207288388

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.komediateatteri.fi