Pertsa Reposen suomeksi sanoittama Leikiten-klasikko taipui rock-versioksi Skäbä Hard Rock Bandin käsittelyssä

Katso Annica Milánin feattaaaman ja video jo nyt!

Youtubessa hyvää säpinää aiheuttanut Skäbä Hard Rock Band on ottanut moottoriöljyltä vienosti tuoksahtavaan kainaloonsa nyt todellisen klassikon. Lee Hazlewoodin Ladybird-singlen suomenkieliset sanat on tehnyt Pertsa Reponen ja Skäbän versiossa Nancy Sinatralle tehdyt osuudet hoitaa Annica Milán.

"Ladybird-suomennoksessa Leikiten on jätetty, petetty ja tylytetty jo vuodesta 1968, eli asenne on kohdallaan ja silkkaa Skäbää", Skäbä kommentoi.

Virallisesti huomenna julkaistavan singlen musiikkivideo on katsottavissa jo tänään. Marko Äijön ja Taksu Takkusen ohjaama video on taattua Skäbää: Uljaita naisia ja elämää nähneitä miehiä. Ei pidä unohtaa myöskään kesää ja moottoripyörää, taivaallista kitarasooloa tai lohtujätskejä.

Skäbä Hard Rock Bandin edellinen musavideo Kasari näytti hetken pieneltä underground-menestykseltä, mutta pian palvelu bännäsi videon mainoskamppiksen.

"Alkoholia, paljasta pintaa, röökiä, ase – soo soo pojat, ei käy. Sama sensuuri on iskenyt lähes kaikkiin Skäbä-videoihin. Jopa Eliset Meikit joutui mainostuskieltoon koska tupakkaa ja paljas pinta ei mainoksissa käy laatuun. Vain Viraaliks on saanut jyrätä häiriöttä, kun siinä roiskitaan vain kahvia.

Skäbä ottaa musavideoihin iskevät bännit tunnustuksena.

Jotain on tehty oikein, kun marginaalin ulkokehän indierokkaria ruvetaan suitsimaan sisäsiistiksi. Rock on kapinaa, vapautta ja rajojen rikkomista – sille kolmiyhteydelle kyllä kiitos”, sanoo bikerider-rokkari ja kaasuttaa auringonlaskuun.

 

SKÄBÄ HARD ROCK BAND
Laulu – Marko ”Skäbä” Äijö
Kitara – Tuomas Heikkinen (Leverage, The Aviators)
Basso – Timo Pekonen
Rummut – Eski Palosaari (Kirka & Kids, Andy McCoy & Shooting Gallery, Albert Järvinen Bronx) Koskettimet – Karl Sinkkonen

 

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY