Popsensaatio HUGO julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Kehykset

Kuuntele Kehykset-albumi: https://lnk.to/kehykset ​​​​​Kuluneen vuoden aikana kertarysäyksellä Suomen eturivin artistien joukkoon kiilannut 20-vuotias popartisti HUGO julkaisi 6.9 odotetun debyyttialbuminsa Kehykset. Yksitoista kappaletta sisältävältä albumilta on lohkaistu ennakkoon neljä singleä, jotka ovat 40 miljoonalla striimillään siivittäneet albumin jo ennen julkaisuaan harvinaiseen tuplaplatinaan!

HUGOn nopea nousu tähdeksi on kuin suoraan elokuvasta: Nuori artisti kysyi Instagram dm:llä neuvoja räppäri Ahdilta ja päätyi hänen studiolleen kokeilemaan biisintekoa. Studiolla syntyneet biisit kantautuivat lopulta huipputuottaja Santeri Kauppisen aka MD$:n ja Epic Recordsin tutkalle alkuvuodesta 2023. Sen jälkeen asiat etenivät poikkeuksellisen rivakasti, sillä HUGOn debyyttisinkku Puhutaan suoraan julkaistiin kesäkuussa 2023, kakkossinkku Sijoituksii feat. SMURDY elokuussa ja läpimurtobiisi, Taulut feat. Costi syyskuussa 2023.

Taulut-sinkun julkaisun jälkeen HUGOn hitit ovat tehneet selvää jälkeä Suomen Spotifyn Top50 listalla. Taulut vietti Suomen Top50:n joukossa yhtäjaksoisesti yli 11 kuukautta ja se on saavuttanut yli 22 miljoonan striimin myötä nelinkertaista platinaa. Taulut-kappaleesta tuli myös toisiksi pisimpään Suomen Spotify top50 -listalla viettänyt kappale heti BEHMin Hei rakas -kappaleen jälkeen. Myös Tauluja seuranneet singlet ovat olleet jättimenestyksiä: Sun puolesta on striimannut 7,5 miljoonaa, Aurinkoon 5,2 miljoonaa ja yhdessä Been kanssa tehty Virheet 4,5 miljoonaa kertaa. Myös Ahdin kanssa tehtyä Väärään aikaan feat. HUGO kappaletta on kuunneltu pelkästään Spotifyssa huimat 14,7 miljoonaa kertaa. HUGOn biisit ovat soineet tiuhaan myös radioaalloilla ja useampi single on noussut vuoden aikana Airplay top50 -listalle.

”En mä olisi ikinä uskonut viime vuoden keväällä tehdessäni ensimmäisiä demoja autotallissa, että siitä vähän yli vuosi eteenpäin mä olisin korkannut melkein jokaisen ison festarin ja laulanu melkein joka kaupungissa, tai että mun biisit soi niin radiossa kuin telkkarissa, ja pääsisin tekemään niitä haastatteluja, mitä oon itse kattonut junnuna Tubesta. Oon niin kiitollinen tästä”, HUGO kertoo.

Haluun sydämeni pohjasta kiittää kaikista unohtumattomista hetkistä, joita olen tänä vuonna päässyt kokemaan. Jokainen keikka on ollu täynnä energiaa, hymyä ja ennen kaikkee yleisön läsnäoloa, mikä on tehnyt tästä mun ensimmäisestä vuodesta artistina erityisen merkityksellisen”, HUGO jatkaa.

HUGO – Kehykset (6.9.2024)

1.Tuntemaan
2.Painajaiset
3.Kukkasii
4.Sun puolesta
5.Unelmii
6.Aurinkoon
7.Luupilla
8.Mustaa ja valkosta
9.Tää tie
10.Virheet feat. Bee
11.Taulut feat. Costi

Kehykset 2024-julkkarikiertue julkaistaan pian HUGOn somekanavissa!

HUGO somessa:
Instagram
TikTok