Miltä näyttää kun Tuure ja Tytöt lähtevät juhlimaan? Tuure Boelius otti Tytöt mukaan uuden singlen musiikkivideolle

Katso Tytöt- musiikkivideo tästä.

Boeliuksen Tytöt singlellä pysytään edelleen tummanpuhuvalla klubimaisella linjalla, jolla kuullaan myös revittelevämpää Tuurea, josta maaliskuussa julkaistu Kova oli ensimmäinen maistiainen. Kappaleen musiikkivideolla nähdään pitkäksi venyneet juhlat, joihin pääsi mukaan ainoastaan Tuure ja Tytöt. Mukana Tytöt musiikkivideolla nähdään ikonisia Suomalaisia mediapersoonia, vaikuttajia ja artisteja kuten Martina Aitolehti, Sabina Särkkä, Janita Autio ja monia muita.

Biisin title ”Tytöt” pyöri mulla pitkään mielessä ja biisistä syntyikin anthem mun ja tyttöjen väliselle ikuiselle ystävyydelle. Halusin pyytää musiikkivideolle mukaan tyyppejä ketä arvostan niin tekijöinä kuin ystävinä ja videolta välittyy varmasti meidän aito yhteys, ja oon niin fiiliksissä kuinka moni pääsi mukaan. Tältä näyttää kun Tuure ja Tytöt lähtee ulos!” – Tuure Boelius kertoo.

Syyskuussa 2023 julkaistu Tuure Boeliuksen debyyttialbumi Mun totuus tarjoili kuulijoilleen modernia klubiestetiikkaa ja tummansävyistä popmusiikkia 12 kappaleen voimin. Heti albumin julkaisun jälkeen Boelius alkoi työstämään uutta musiikkia yhdessä tuottajien Leo Jupiterin ja Tuomas Vuorisen kanssa. Oman mausteensa tuotantoihin on lisännyt myös suuressa suosiossa oleva tuottaja Salahpolo, joka on tuttu mm. iben BLONDINA ja SHRTY Pariisin kevät tuotannon takaa.

Boelius lanseerasi aiemmin tänä keväänä klubikonseptinsa “Provided by TB”, jonka spesiaalissa keikkasetissä artisti esittää remixejä tunnetuimmista kappaleistaan. Helsingin Kuudennelta linjalta startannut konsepti oli menestys ja suositut klubi-illat ovat jatkuneet tänä syksynä myös Turussa. Artisti nähtiin myös Helsinki Priden puistojuhlassa pääesiintyjänä täydelle Kaivopuistolle.

 

Tuure Boelius somessa:
Instagram
TikTok