Artisti-tuottaja Aaro630 Julkaisi viimeisen singlelohkaisun “Tuhkaa” tulevalta albumilta 27.9 – Uudenajan suomi rockin melankoliaa

Kuuntele "Tuhkaa" tästä. Suomen kärkituottajiin lukeutuva Aaro630 julkaisi 27.9 viimeisen singlelohkaisun Tuhkaa lokakuussa ilmestyvältä toiselta albumiltaan nimeltä Paha maa. Tätä ennen albumilta on kuultu singlet Jätkät, Vimeinen laulu, Loputtomiin ja Vampyyrit, joka herätti mielenkiintoa ja saavutti suosiota Tiktokissa.

"Tuhkaa on viimeinen sinkku mun Paha maa -levyltä, raaka kitarabiisi, joka käsittelee aikuistumista ja sitä, miten elämä muuttuu nopeammin kuin ehtii tajuta – kaikki, mitä olet pitänyt kotina ja turvana, katoaa, eikä vanhaan ole enää paluuta, vaikka kuinka haluaisi" Aaro630 sanoo.

Tuleva "Paha maa" -albumi edustaa uudenajan suomi rock- melankoliaa, paljasta tuotantoa, grunge-soundia ja kauniita melodioita. Tekstillisesti albumi käsittelee päiväkirjamaisesti artistin vuotta ja se kuljettaa kuulijan läpi tunteiden koko kirjon: eron katkeruudesta, uuteen rakkauteen syttyvän toivon kautta, menetysten syvään suruun. Se on musiikillinen matka epätäydellisyyden ja sekavuuden keskellä elävän miehen maailmaan, joka etsii merkitystä ja kauneutta kaaoksen keskeltä.

”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkein arvo. Oon pohtinut mitä suomalainen melankolia voi olla tässä päivässä ja tuleva albumi on mun näkemys siitä. Halusin pitää albumin ilmaisun mahdollisimman puhtaana ja luonnosmaisena, jotta mahdollisimman moni pystyy samaistumaan” Aaro630 sanoo.

Oman soolotuotannon lisäksi artisti tunnetaan yhtenä Suomen kärkituottajista mm. Lauri Haavin tuplaplatinaa striimanneella Aino-levyllä ja viimeisimpänä Elli – Tupe & Vepu -kappaleen, joka nousi Spotify Top 50 -listan ykkössijalle ja keräsi suuren suosion myös TikTokissa. Lisäksi hän on ollut mukana tuottamassa pop-sensaatio Mirellan kappaletta Luotathan feat. Lauri Haav, joka myös saavutti Spotify Top 50 -listan kärjen ja pysytteli siellä viikkoja.

Lisäksi Aaro630 tuo esiin monipuolista taiteellisuuttaan ei vain musiikissaan, vaan myös maalaamalla kappaleidensa kansikuvat ja suunnittelemalla kaikki visuaaliset yksityiskohdat, luoden syvällisen yhteyden musiikkinsa ja visuaalisen ilmeensä välille.

 

Aaro630 somessa:
Instagram
Tiktok