Elonkerjuu julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon Sydän märkenöö

Linkki videoon:
https://www.youtube.com/watch?v=fD6-zu4Ply8

Elonkerjuu julkaisi lokakuun alussa uuden singlen Sydän märkenöö ja nyt saa ensi-iltansa kappaleesta tehty musiikkivideo.
Syyskuun alussa kerrottiin, että solisti Juha Lagström tekee paluun yhtyeen rivistöön.
Keikoilla eturivissä tulevat seisomaan myös jo seitsemän vuotta kokoonpanossa ollut solisti ja viulisti Osku Ketola sekä kitaristeina tutut Simo Ralli sekä Lenni Paarma, joka siirtyy rumpujen takaa kitaran varteen.
Uudella Sydän märkenöö- singlellä lauluosuudet jakavat molemmat solistit Ketola ja Lagström.

- Uudella kappaleella kuuluu tuttu ja Elonkerjuulle ominainen Pohjanmaan soundi, mutta kuitenkin mukaan on lisätty ripaus uutta, yhtye kertoo.
Elonkerjuu menetti jäsenensä basisti Antero Naalin viime vuoden lopulla ja uuden singlen tekstissä on myös hatunnosto hänelle sinne jonnekin.
Muistaminen näkyy myös kappaleen musiikkivideolla. Kappaleessa lauletaan "Hymyn saa, jos hymyn antaa, kipu hetkeksi kaikkoaa, ilo pintaan vaikk’ sydän märkenöö" - Anasta on muistona hymy, joka näkyi aina kun hän otti basson käteen ja astui lavalle yleisön eteen. Kaikki maailman murheet jätettiin silloin taakse, yhtye muistelee. Yhtyeen tinkimätön periksiantamattomuus näkyy myös uuden kappaleen sanoituksessa, kun uran varrella on tullut erilaisia haasteita eteen. "Me tullaan luoksenne jälleen,vaikka meitä jo kuopattiin"
"Jos elon kokemuksia emme ehdi kerätä, emme tunne mitään, ei se meitä elätä, turha murehtia, tulevaisuutta pelätä, maailma ottaa, maailma antaa, ei se meitä selätä"

www.facebook.com/Elonkerjuu
www.instagram.com/Elonkerjuu
www.elonkerjuu.fi