Albumin julkaisuun valmistautuva SEXMANE julkaisee uuden singlen “RIITTÄMÄTÖN”

Kuuntele Riittämätön tästä. Suomen kuunnelluimpiin artisteihin kuuluva Sexmane on tunnettu räjähtävästä live-energiastaan. Artisti täytti viime keväänä Helsingin jäähallin ja villitsi yleisön kesän aikana Suomen suurimpien festivaalien päälavoilla. Perjantaina artistilta kuullaan odotettua uutta musiikkia. Riittämätön feat. Tomi Saario kertoo epävarmoista ajatuksista ja hetkistä kun usko itseensä alkaa horjumaan. Artisteja on kuultu aiemmin tänä vuonna Sexmanen platinaa striimanneella Hulluus saa mut huutamaan singlellä, joka nousi Spotifyn kärkeen. Tulevan neljännen albumin julkaisuun valmistautuva Sexmane on tänä vuonna nähty myös UMK-laulukilpailussa.

“Tänä vuonna on tapahtunut paljon hyviä juttuja, isoja festareita bändin kanssa, UMK, ensimmäinen oma jäähallikeikka ja silti välillä on ollut vaikeita ajanjaksoja ja riittämättömyyden tunnetta. Siitä syntyi tää biisi." -Sexmane.

”Must tuntuu et riittämättömyyden tunne on tuttu meille kaikille. Itel se iskee usein just keskellä yötä, ku omat ajatukset vaa pyörii kehää, ahistaa ja alkaa epäilemään itteään ja sitä mihin on matkalla elämässä.” Tomi Saario kertoo.

Sexmanella on ollut kuluneen vuoden aikana kaksi Spotify #1 noussutta julkaisua, Hulluus saa mut huutamaan sekä fiittaavana artistina Sara Siipolan Juostaan. Viimeisimpänä Sexmane on tehnyt yhteistyötä Turistin kanssa Lightskinboy hitillä, sekä veljensä ROBIN:in kanssa Ikuinen elokuu kappaleella, jotka ovat pysyneet Suomen Spotifyn top50-listalla julkaisustaan lähtien.

Sexmanen ilmiöksi noussut “Sexshow” live-kiertue nähtiin viimeisen kerran ja suurempana kuin koskaan Helsingin jäähallilla viime toukokuussa. Kiertueen päätöskeikka kiteytti Sexmanen ainutlaatuisen karisman, räjähtävän energian ja vangitsevan live-esiintymisen yhdessä bändin ja vierailijoiden kanssa. Yhden aikakauden päättänyt The Final Sexshow oli artistin tähänastisen uran suurin keikka. Kesällä Mama We Made It -kiertueella artisti kiersi läpi bändikokoonpanon kanssa Suomen suurimmat festivaalit.

Vuoden artisti Emma-palkinnon viime vuonna murskaäänillä voittanut räppäri julkaisi kolmannen albuminsa Sextape II tammikuussa 2023. Albumi nousi julkaisuviikollaan koko maailman 5. kuunnelluimmaksi albumiksi Spotifyn uusien albumien listalla. Tuplaplatinaa striimannut Sextape II ja artistin ensimmäinen oma jäähallikeikka ovat viimeistään vakiinnuttaneet artistin huikeaan suosioon. Sexmane viimeistelee parhaillaan odotettua neljättä albumiaan.

 

Sexmane somessa:
Instagram
Tiktok