Back to Top
340
  • Muut
  • Alemana Dance Center, Jyväskylä
https://suomiviihde.fi/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/86/Alemana_Dance_Center_Jyvskyl_1706701152.jpeg

Alemana Dance Center, Jyväskylä

Harkkotie 5, 40250 Jyväskylä

Yritystiedot

Alemana Dance Center -  tanssijan asialla jo vuodesta 1978! Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme haluamassasi myymälässä! Sekä Porissa että Jyväskylässä on laajat valikoimat erilaisia tuotteita. Liikkeidemme valikoimat vaihtelevat. Ja myös kiireisimpään aikaan myyntiesittelyt voivat vaikuttaa sen hetkiseen myymälän valikoimaan. Kaikki tuotteet löytyvät vain verkkokaupastamme. Eli jos tulet tietyn tuotteen perässä, niin ole yhteyksissä hyvissä ajoin etukäteen.

Huomioithan, että myymälöiden/myyntiesittelyiden ja verkkokaupan hinnoissa voi olla poikkeavaisuuksia esim. erilaisten kampanjoiden tms. vuoksi. Kaikki tuotteet saa tilattua haluamaasi Jyväskylän tai Porin myymälään, mutta ota siinä tapauksessa yhteyttä 4-5 päivää aiemmin. Jos puhelimeen ei juuri soittaessasi vastata, niin myymälässämme voi olla ruuhkaa. Yritä hetken päästä uudestaan tai jätä viesti sähköpostitse tai palautelomakkeella (yhteystiedoissa).

 

Vuoden 2022 aukioloajat:

Alemana Dance Center Jyväskylä

Harkkotie 5, 40250 Jyväskylä

Arkisin klo 12.00-18.00
Lauantaisin klo 10.00 - 14.00

Poikkeukset:

Koronapandemia voi aiheuttaa nopeita muutoksia tai sulkemisia myös meille, joten jos tulet pitkästä matkasta, niin varmista myymälän aukiolo ennen lähtemistä.

*** Voit toivoa omia shoppailuaikoja aukioloaikojen ulkopuolella.

Lisätiedot: +358 40 6471916, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., iso tilava parkkipaikka pihassa

Kotisivut ja verkkokauppa

Kartan sijainti