Lacu Lahtisen ja Mila Bosan luotsaaman Transworld Identityn debyyttialbumi Seven Worlds ulkona nyt

Frontiers Musicin kanssa kansainvälisen diilin sopinut yhtye nähdään tänä kesänä myös festarilavoilla

Transworld Identity on laulaja Mila Bosan ja Lacu Lahtisen vuonna 2017 perustama hard rock -yhtye. Viime vuoden lopulla kansainvälisen levydiilin Frontiers Musicin kanssa solminut yhtye on pohjustanut Seven Worlds -debyyttialbumiaan sinkuilla Everything Must Burn sekä Play & Pretend.

Laulaja Mila Bosa kommentoi albumia ja sen Seven Worlds nimikkoraitaa:

Albumin yleisenä teemana on arvostaa ja pitää huolta siitä mitä meillä on, ennen kuin menetämme sen. Maapallomme on äärettömän kaunis paikka elää, mutta täällä on tällä hetkellä meneillään niin paljon isoja asioita, että yritämme vain selvitä seuraavaan päivään. Toivon, että voisimme löytää rauhan pian.

Seven Worlds viittaa vanhoihin karttoihin, joissa eri mantereista puhuttiin seitsemänä maailmana (seven worlds). Itse kappale kertoo siitä, kuinka vahva yksilö ottaa vallan omasta elämästään ja voittaa pelkonsa selviytyäkseen.”

Energistä ja melodista hard rockia takova yhtye muodostuu monessa liemissä keitetyistä ammattimuusikoista. Yhtyeen laulaja Mila Bosalla on pitkä tausta hard rock -coverbändeissä, ja Lacu Lahtinen taas on nähty rummuissa niin legendaarisessa Popedassa kuin Hanoi Rocksissakin. Yhtyeen kitaristi "Lamppari" on päässyt näyttämään kyntensä esimerkiksi Baby Green- ja Technical Justice -kokoonpanoissa sekä Dave Lindholmin taustalla, ja kosketinsoittaja Junnu on ollut tuttu näky esimerkiksi Muska Babizinin bändissä. T-ID:ssä bassoa soittava multi-instrumentalisti ja Junnun poika Kasperi on ansainnut kannuksiaan esimerkiksi Metallileka-kokoonpanossa.

Keikkamyyntisopimuksen MP-viihteen kanssa tehnyt Transworld Identity juhli 17.3 debyyttialbuminsa julkaisua Tampereella Hönössä. Sen lisäksi yhtyeen on jo ilmoitettu soittavan Himos Metal Festival -tapahtumassa elokuussa. Festarijulkistuksia on tulossa pian lisää.

Tulevan Seven Worlds -levyn kappalelistaus näyttää seuraavalta:

1. Everything Must Burn
2. Play & Pretend
3. I'm Such A Liar
4. Part Maroon, Part Indigo
5. Time
6. Starchild
7. Seven Worlds
8. In For The Long Haul
9. Livin' On The Run
10. I Never Lost My Faith
11. Roseate

FACEBOOK | INSTAGRAM | WEBSITE