Lili & Lunan uudella Viinaa ja joogaa -singlellä tasapainoillaan houkutusten ristitulessa

Kuuntele Viinaa ja joogaa tästä! Countrypop-duo Lili & Lunan tänään ilmestynyt uusi single Viinaa ja joogaa kertoo ihmisten heikkoudesta valintojen edessä. Pitäisi lähteä lenkille tai salille, mutta baarissa on paljon hauskempaa.

Ollakko vai eikö olla? Jäädä vai lähteä? Viinaa vai joogaa? Jos biisiä haluaa tutkiskella vähän syvällisemmin, niin viestimme on, että elämässä kannattaa etsiä ennemmin tasapainoa ja kultaista keskitietä, kuin äärilaitoja. Näin vapun alla saa nauttia juhlimisesta ja keväästä hyvällä omatunnolla, salille pääsee kyllä myöhemminkin”, yhtye kertoo.

Lili & Luna (Sanni Savolainen ja Leena Tirronen) on Kouvolasta ponnistava kahden vahvan naisen muodostama country pop -duo, jonka musiikissa paikoin koskettavat ja toisaalta taas hauskapitoa ylistävät lyriikat lyövät kättä kauniiden melodioiden ja harmonioiden kanssa. Sanni on Leenan siskontyttö ja kaksikko on aina musisoinut sekä kuunnellut musiikkia yhdessä. Yhtyeen debyyttilevy Kolme kaljaa ja kaupunkiin julkaistiin viime vuonna.

 

Lili & Luna somessa:
Instagram
TikTok