VILMA ALINAN uusi single kuulostaa kesäöiltä

Uusi single Pidän susta irti on toinen single artistin tulevalta neljänneltä albumilta

Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden kärkijoukkoon lukeutuva Vilma Alina julkaisi 7.4. Pidän susta irti -singlen. Pakahduttava ja haikean romanttinen kappale vie kesäöihin ja jopa sinfoniseksi kasvava pop-biisi alleviivaa jälleen laulajan taituruutta vangita tunne kirjoittamiinsa biiseihin. Pidän susta irti on toinen singlejulkaisu artistin tulevalta neljänneltä albumilta. Vilma Alina kertoo biisin synnystä ja tulevasta albumistaan näin:

”Pidän susta irti - idea lähti sanaleikistä, kun kokeilin mitä tapahtuu jos kaksi ehkä yleisintä pop-lausetta sekoittaa: pitää kiinni, päästää irti, päästä kiinni, pitää irti.

Kappaleen tarina tanssahtelee jossain siellä ystävystymisen ja rakastumisen rajapinnoilla ja pohtii: tarvitseeko kaikkea ihanaa pyrkiä omistamaan? Onko myös niitä suhteita jotka ovat kauneimmillaan juuri sellaisinaan, kauniina hetkinä siellä täällä, määrittelemättöminä, vapaina?

Pidän susta irti avaa lisää neljännen levyni maailmaa. Huomaan että mua tällä hetkellä kiehtoo duurimpi ja valoisampi pop, ja ehkäpä ekaa kertaa oon säveltäjänä syleillyt myös mun klassisen musiikin taustaa, mistä tulee kuulumaan kaikuja muillakin uuden albumin kappaleilla."

Vuonna 2014 debytoinut Vilma Alina on julkaissut urallaan kolme studioalbumia (Ufoja 2016, Tulva 2019, True Crime 2021), jotka ovat kaikki ylittäneet kulta- tai platinarajan. Yhteensä laulajan musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 85 miljoonaa kertaa.

Lahjakas laulaja-lauluntekijä kirjoittaa musiikkinsa itse ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat muun muassa isoiksi radiohiteiksi nousseet Paha tapa, Rikollinen, Syliin ja Palasina, joka oli ehdolla Emma Gaalassa vuoden biisi -kategoriassa vuonna 2020. Suomen lahjakkaimpiin lauluntekijöihin lukeutuva Vilma Alina palkittiin syksyllä 2020 Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnolla. Artisti viimeistelee neljättä pitkäsoittoaan, jonka julkaisusta tiedotetaan myöhemmin.

Vilma Alina somessa:
Instagram / TikTok / Facebook
www.vilmaalina.fi