Suomalainen a cappella -musiikin tähti Club For Five on versioinut nipun suuria kansainvälisiä hittejä. Yhtyeen käsittelyssä uuden ilmeen saavat mm. Madonnan, Billie Eilishin ja Nightwishin klassikkobiisit. Esimakua 2.6. julkaistavasta Turn Back Time -albumista antaa tänään ilmestynyt Blondie-hitti Call Me. Kuuntele uunituore versio täältä.

Uransa aikana lukuisilla kultalevyillä palkittu a cappella -yhtye Club For Five yllättää julkaisemalla levyllisen englanninkielisiä klassikkohittejä omina tulkintoinaan. Perjantaina kesäkuun 2. päivä ilmestyvän Turn Back Time -albumin biisit ovat valikoituneet yhtyeen jäsenten omista suosikkibiiseistä vuosien varrelta. Aiemmin jo mm. erittäin suositun Brothers In Arms (Dire Straits) -tulkinnan julkaisseen yhtyeen tulevalta levyltä löytyy versiot mm. Cherin, Billie Eilishin, Paul McCartneyn, Madonnan, Nightwishin ja Stingin klassikoista.

Ensimmäisenä julkaisuvuoroon on noussut tänään singlenä julkaistu Blondie-yhtyeen Call Me, josta löytyy koukuttavaa rouheutta ja vauhtia Club For Fiven käsittelyssä.

- Englanninkielistä albumia on meiltä toivottu jo monta vuotta ja nyt tuli sen aika. Halusimme toteuttaa levyn versioimalla nimenomaan meille tärkeitä ja rakkaita cover-kappaleita vuosien varrelta. Kaikkien biisivalintojen taustalla on vahva solistivetoisuus, mistä Call Me on oiva esimerkki, kommentoi kappaleen yhtyeelle sovittanut Jouni Kannisto.

Monta eri musiikkityyliä suvereenisti hallitseva Club For Five juhlistaa uutta albumia levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastia-klubilla keskiviikkona 7.6. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Club For Five on julkaissut 13 albumia, joista 6 on myynyt kultaa ja yhtye on voittanut vuosien varrella useita amerikkalaisia Contemporary A cappella Recording Awards (CARA) -palkintoa. Yhtye on perustettu vuonna 2000.

Club For Five:
Maija Sariola
Saima Haapanen
Jouni Kannisto
Juha Viitala
Tuukka Haapaniemi

 

www.clubforfive.fi

 

instagram.com/clubforfive

facebook.com/clubforfive

youtube.com/clubforfive

tiktok.com/@clubforfive>