Joe L:n reippaasti jo yli 17 miljoonaa kertaa striimannut debyyttialbumi Joe W on nyt ulkona!

Kuuntele Joe W - albumi tästä!

Joe L:n yksi aikakausi tulee tänään päätökseen debyyttialbuminsa kautta
Uuden aallon rap-artisti Joe L:lle viimeinen vuosi on ollut käänteentekevä. Kuukausi sitten julkaistu Joe W-debyyttialbumi starttasi viime vuoden toukokuussa kappaleella Käytöstapoi feat. william, joka on jo miltei ylittänyt tuplaplatina-rajan. Tamperelainen rap-artisti Costi oli mukana Joe L:n toisessa singlessä nimeltä DEEP DOWN ja kolmas single oli nimeltään Lupaus feat. SHRTY. Neljännellä singlellä uudelleenversioitiin Elastisen Ovet paukkuu -kappaletta, jossa oli Joe L:n lisäksi myös toinen jo entuudestaan tuttu raumalainen rap-artisti william. Kyseinen kappale on myös tällä hetkellä mukana NRJ:n kesähitti-äänestyksessä! Katso Nostalgia -kappaleen musiikkivideo tästä!

Kaikki albumin kappaleet ovat syntyneet viimeisen vuoden aikana. Kappaleiden teemat heijastuvat pitkälti artistin omasta arkielämästä. Pohditaan epäaitoja ihmissuhteita, nykymaailmaa, skenetystä, artistiuutta ja myöskin artistielämän vaikutuksia henkilökohtaiseen elämään. Turussa asuva Joe L elää arkensa mieluummin pääkaupunkiseudun ulkopuolella kuin Helsingin hälinässä.

JOE W ALBUMIN TRACKLIST

1. Realisti
2. Nostalgia
3. Ovet paukkuu feat. william
4. Jatkot feat. Lilbro
5. 5am feat. Bizi
6. Käytöstapoi feat. william
7. DEEP DOWN feat. Costi
8. Kuuntele mua
9. Lupaus feat. SHRTY
10. Stara

Rumpujen kautta syvemmin musiikin pariin löytänyt Joe L:n musiikkiura alkoi tuottamisesta
Joe W kuvastaa mun artistiuraa alkuajoista tähän pisteesee saakka. Ku mietin sitä aikavälii nii tulee mielee vaa mä nauhottaas biisejä yksin himas ja se, miten mixataa Aition kaa biisit yhes. Nyt kun saan tän albumin ulos, tuntuu et yks aikakausi päättyy ja uus alkaa.Albumin nimi Joe W tulee oikeestaa siitä, ku jengi alko kommentoimaan mun TikTok-videoihin Joe W eikä Joe L (L= loss, W= Win). Must se oli hauskaa, joten kelasin et se ois osuva nimi levylle.

Oon soittanu pienestä asti rumpuja koulun bändeissä. 2017 aloin tuottaa musaa koneella, ku kiinnosti tietää miten kaikki biisit on tehty, joita itekki kuuntelin. Siitä hetken päästä tutustuin tuottaja Aitioon ja williamii raumalla ja aloin opettelee tuottamista. Sit tuotettiinki Aition kans mm. williamin Penelope, Kopiokissa ja Demonit. Sit halusin koittaa tehä omiin biitteihin biisejä ja koitin ensimmäisiä kertoja laulaa. Ekat biisit kuulosti hirveeltä, mut sit pikkuhiljaa aloin kehittyy ja huomasin, et mähän keksin aika hyviä melsuja.”

Joe L solmi viime vuoden puolella keikkamyyntisopimuksen Team Agencyn kanssa ja artisti onkin päässyt keikkailemaan jo ympäri Suomea. Kesä 2023 tuo mukanaan myös ensimmäiset viralliset festariesiintymiset mm. Blockfest, vaikka Joe L:ää nähtiinkin vierailemassa viime kesänä mm. williamin ja Costin festarikeikoilla.

Joe L ei ole hidastelemassa vauhtia debyyttialbuminsa julkaisun jälkeen, sillä artistilla on jo monta valmista kappaletta odottamassa Joe W:n jälkeistä aikakautta.

Joe L somessa:
Instagram
TikTok