pehmoaino julkaisi tulevan debyyttialbuminsa kolmannen singlen ”valssi” – myös musiikkivideo ulkona

"tää on mun ensimmäinen rakkauslaulu"

pehmoaino esiintyy loppukesän aikana vielä mm. Helsingin Juhlaviikoilla, Flow Festivalilla ja Ilosaarirockissa

Katso ”valssi” -musiikkivideo tästä! Yhdeksi viime aikojen isoimmista musiikki-ilmiöistä noussut pehmoaino julkaisi 14.7 tulevan debyyttialbuminsa kolmannen singlen valssi. Kappaleeseen julkaistiin samalla musiikkivideo. Syksyllä julkaistavalta pehmoainon debyyttialbumilta on aiemmin kuultu singlet sisko älä pelkää ja mietin sua pahalla.

Uutta valssi -singleä pehmoaino kuvailee seuraavanlaisesti:

”tämä on mun ensimmäinen rakkauslaulu.

Persoonallista ja koskettavaa indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino oli ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa peräti viidessä kategoriassa ja voitti Vuoden tulokas ja Vuoden alternative -palkinnot.

Vangitsevista live-esiintymisistään tunnettu pehmoaino nähdään kesällä lähes kaikilla isoimmilla festivaaleilla. Artisti on jo esiintynyt tänä kesänä mm. Ruisrockissa, Sidewaysissa ja Provinssissa ja edessä on vielä keikat mm. Helsingin Juhlaviikoilla, Flow Festivalilla ja Ilosaarirockissa.

Maaliskuussa 2022 debyytti-EP:nsä kaukana kotoa julkaissut pehmoaino teki viime vuoden aikana läpimurron Spotify-listan ja albumilistan ykköseksi, useiden radioiden soittolistoille ja keikkasuosikiksi. ”kaukana kotoa” -EP on myynyt kultaa ja haluun takas mun perhoset -kappaletta on kuunneltu jo yli 7 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa.

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.

 

pehmoaino somessa:
Instagram: pehmoaino
TikTok: pehmoaino