RAP & R&B -artisti SENYA julkaisi toisen singlen tulevalta albumilta

Kuuntele Huoleton tästä! Juuri ilmestynyt Huoleton on rap & R&B–artisti Senyan toinen julkaisu lokakuussa ilmestyneen Vastaukset debyyttialbumin jälkeen. Huoleton tarjoilee aikaisempien julkaisujen tapaan Senyan vankkaa kunnianhimoista soundia, sekä näyttää artistin vahvuudet niin laulajana kuin räppärinä.

Huoleton on yks mulle tärkeimmistä kappaleista mitä oon tehny. Tää biisi kuvastaa nimensäkin mukaan sitä, että yleensä stressaaminen ja huolehtiminen ei vie mihinkään. Täl kappaleella on sellanen merkitys, että about sen luomisen kanssa samaan aikaan mulla alko elämässä uus vaihe. Mul oli siinä hetkessä koko ajan vähä sellanen huoli kaikest et oonko nyt tehny oikeen päätöksen. Mut sit se osottautuki olee yks mun elämän parhaimpii päätöksii. Halusin ruokkii sitä fiilistä enemmän ja sit tää biisi synty” -Senya kertoo.

Vahvan musikaalisen taustan omaava Senya on lupaava uuden ajan räppäri, joka haluaa musiikillaan voimaannuttaa ja saada ihmiset tuntemaan itsevarmuutta sekä “main character” energiaa. YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya on päätynyt yhteistyöhön huipputuottajien kuten MD$:n, Danitellon sekä Fractious Frankin kanssa. Artisti nousi tänä kesänä ensimmäistä kertaa Ruisrockin lavalle yhdessä Rosa Costen sekä Sonian kanssa.

 

Senya somessa:
Instagram
TikTok